Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1572314

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Paus efter andra 1-3 till Luleå. Visst kan Fusklunda vända ännu men jag tror nog att Luleå fixar det nu. Rätt bra teyck av Fusklunda och fina chanser, men HG växer ut till en jätte.

Gejen är ju den att Fusklunda haft flyt som kunnat vinna två av två hwmma hittills. Första tokdominerade Lule efter 2-0 och andra gick ju nästan fem perioder för att vinnas. Så tar Luleå äntligen en bortamatch är det bara väntat.

Kul att se JG växa för varje match. Ska vi gå hela vägen måste vi ha vakt som vinner matcher även om vi är det sämre laget. Men för atr bli riktigt svårslagna måste vi nog kunba ta fram det opasserbara utespelet för att döda matcher när det behövs - den offensivare inställningen senaste månaden är förstps på bekostnad av Luleåmuren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Man kan undra hur förbundet resonerar när de väljer zebror. Först får vi orutinerade/svaga trion Sjökan, Wolfram, Ronnmark som inte håller och senast i Scandal-I-Analium gjorde de sådant fiasko att de blev bortplockade. Anledningen: de hemma-fegdömde så dåligt att det inte kunde accepteras. Dömde bort ett helt korrekt mål för oss, häll på döma bort ett ytterligare mål när en "domare" två meter i från och fri sikt inte ser något + en teknisk skandal som vanligt i Analium. Till detta ett antal vidriga feldömningar när Fusklunda-utvisningar blir alldeles för lite och de tar icke-utvisningar på Luleå.

OK. Då plockar man bort gänget och kastar in två andra lågklasszebror, Hostan och Nord, i Luleåmatchen - fastän det var dags för Luleå att få hemmadomarna som kände det var dags att kompensera oss. 

OK... och nu idag sätter man in de bevisligen svaga domarna som misslyckades i Analium igen! Hur fan kan man hitta på det?

Nå, vi går iaf upp till 0-3, trots att zebrorna blundat för fulspel från ful-Fusklunda emellanåt. Så tar de ut Abbott för en minst sagt tveksam utvisning - återigen fiaskoinsats - varpå Fusklunda reducerar och får en j-a medvind. Det kunde mycket väl stått 2-3 eller t o m 3-3 efter andra men JG går på vatten:-)

Skönt att vi kunde ta det till paus med fortfarande 1-3 och nu hoppas jag vi kan få ordning på spelet under paus och neutralisera Fusklunda och döda matchen. KÄMPA NU, LULEÅ!

Redigerad kommentar

Kommentera