Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1572401

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hannu Neimi: UNDERBART! Cool grabb som sjunger, är det Hannu själv?

De må kalla oss vad de vill, fuskarna från Sveriges Framstjärt, men vi skiter i det för nu har vi kastat ut dem från slutspelet och de kan ta semester medan vi spelar hockey:-)

Nu kan vi dra ett streck över Fusklunda. Känns riktigt fint att vi plockat denna sparkbollsklubb. Men nu börjar det bli på allvar. Herregud, vi ska möta Warulfven igen! Det värsta man kan tänka sig juh. Med Luleådödaren Salak samt en förening vars mygel och fusk får Fusklunda att te sig som korgossar. Hur ska det här gå?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Grattis till semifinalplatsen, nu är det bara köra! Inget kvartsfinalsok att bära längre. Tror ni har bra chans mot fbk. Då ni är nog  hungrigare än ulvarna plus att ni har lite mer spets i laget. Förutsatt att inte loooobeeeen hyr in fusklundas sekretariat plus videomåldomaren-:)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han som sjunger är en återuppstånden Sten-Åke Cederhök alternativt en som förvandlar tripple and touch till en kvartett...Om FBK-favorittrycket på dem MEN vi går in i en semi mot bollklubben från Karlstad där utgången inte är given. 1997 var senast men nu skall vi revanschera oss
Kommentera