Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1607911

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

zigge: Nope. Coachen förklarade att de hade behov att fylla av Scott eller Omark för fjärdelinan och eftersom den skulle ha framför allt defensiva uppgifter - att döda offensiv från Jackets valde han Scott. Han menade att Linus kvaliteer var sådana att han behövde spela i någon av linorna 1-3 och när de luckorna dök upp skulle Linus få fler chanser så det var bara för Linus att träna på, hans chans skulle komma.

Hoppas Linus tar petningen på rätt sätt. Grejen är den att för att motivera hans plats i en offensiv lina måste han leverera och nu har han fått 10 matcher och det har bara blivit en assist. Linus kan visserligen tycka att han kunde ha fått spela med skickligare linjekamrater men jag tycker nog att han fått hyggliga chanser att spela in sig, speciellt i PP har han fått bra folk bredvid sig. OK för att det inte handlar om Zäta och Brunner typ, men Buffalo är Buffalo.

Tycker att Linus är en sådan som behöver tid på sig och nu har han visat att a) han inte är någon säkerhetsrisk b) han har blivit allt vassare framåt. Han är med i laget och när andra offensiva missar eller skadas kommer han att få sin chans och då hänger det på honom att ta den.

Hoppas verkligen att han inte blir sittande mest hela tiden på läktaren - i så fall skulle man hellre sett honom i Luleå Hockey under våren. Då skulle nog SkAIKarna bli lite fundersamma;-)

Kommentera