Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1669761

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hmm, skrev onödigt elakt om Fernholm. Naturligtvis tycker man att det är skittrist att han varit skadad.

Lite irriterad är man förstås över att gårdarna inte hade medkänsla med Cam Abbott under den mycket längre tid han var borta från hockeyn, bl a pga skador ådragna efter "spel" som Ölvestad m fl bedrev, utan de körde fortfarande med "systrarna Abbott, försökte ju sparka ihjäl Zibanejad etc".

Det Fernholm antagligen kunde skrivit, med samma betydelse, vore: "Nästa år ska jag jobba för att Forsberg inte gör mål på oss. När det gäller den skada jag haft tycker jag att det är fel att han som orsakade den fick hoppa in igen efter några veckor medan jag förlorade hela säsongen: straffen borde ses över."

Förhoppningsvis var det ju ungefär så han menade, även om hans twittring inte såg frisk ut...

Nå jag. Lycka till, Fernholm. Hoppas verkligen att du tillfrisknar nu och får må utmärkt igen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:"kvar för Apan: Troligen blir det Luleå Hockey. Eller så blir det Apan" .haha, du menar att apans svåraste motstånadre är Apan? SÅ kan det bli - även om de fysiskt möter Pölsa - eller Fuskestad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:GRATTIS till vinsten över Styvben Starke!  Eller, är det Svage numera? Ni lät som om ni var en hel del Lulingar på matchen, inte överdrivet högt Styvben-tryck, iaf som det lät i TVn? Kanske blir man lurad. Nåväl, kör hårt nu, Mot Gludet!  Hur diagnosisera MIF? Sämst när det gäller - 2 självmål bjöd man Burkölen på.  Ska det måsta bli 18 lag i SHL,innan de får upp dessa lata betal-pågar?
Kommentera