Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1672365

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Den där låten symboliserar lördagsmatchen rätt bra :)

Men ärligt talat är Luleå inte mycket till hockeylag i år, man kan ju faktiskt inte spela hockey. Det är en sådan här upplaga man hade kallat hockeymördare deluxe om det varit någon annan klubb.

Snart dags att slå oss till ytterligare en seger.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lindberg Råkkar och jesperjonsson: Nej, någon rysk attack-apparat ställer vi knappast på isen. Jaga, pressa, tackla och ta vara på de chanser vi får men inga eleganta frispelningar utan snarare långskott förhoppningsvis i lägen där det skyms, styrs eller bökar in returer. Ett jobbigt gäng att möta om man hamnar under.

Vi har ju Harju som kan skjuta om han får läge men annars är det tunt. Zaar kommer att bli bra, men han är ung ännu och det gäller förstås i ännu högre grad Wallmark som på senare tid blivit lika snabb och krativ som typ Skrbek; wallmark har gått ned sig och blir nog utmärkt så småningom men pojken är ing och för närvarande fungerar det inte alls.

Fagervall fintade bort Rogern och Köplustan rejält i lördags men det går väl inte igen. Så lättlurade är väl inte ens Köplustor, även om de nu hotat med att lägga makrill i korridoren för att fiska bort oss.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lindberg Råkkar:man kan snurra på och checka hårt som i lördags. Det är det laget är byggt för. Men ta vara på alla puckar det kan man verkligen inte. Och tillräckligt bra lag tar sig ur egen zon. Frölundas alla backar är väl dock inte så vassa.

Och skall vi göra mål så skall det vara en grötig röra framför mål och en puck som letar sig igenom eller landar på en fri klubba.

Kommentera