Luleå HF

92592 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1693414

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kaiser: Ditt namn - i relation till det viktiga ämne som Dansbandswolf tar upp - indikerar starkt att du har rätt; att någon är störd på riktigt.

Men inte fan är det Dansbandswolf.

+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu har jag läst ditt senaste inlägg på Apsidan, Kaiser.

Och med hänvisning till ditt sätt att snacka skit om mig blir det svar du får följande: 

Du verkar vara helt j-a borta och begriper ingenting alls vilket du följer upp med uttalanden - baserade på din egen fullständigt inkompetenta bedömning - som då imponerar lika mycket som skulle en gråsugga begära mikrofonen för att sjunga en sång skapad av en näktergal.

Du kan förstås välja att krypa till korset och be innerligt om förlåtelse för ditt extremt vidriga tilltag att på APsidan snacka skit om mig. Men gissningsvis väljer du att avstå och då får du faktiskt acceptera att inte vänta dig någon välvillig behandling utan tvärtemot att finns en öppning så blir du krossad verbalt.

Jag ser att på Apsidan skriver du att "min mormor är överlevande från Auschwitz så...".

Jamen för fan då är det jävligt hög tid att du uppmärksammar vad det vidriga vinfyllot Ulf-Ture puysslar med, när han själv - eller under någon av sina andra signaturer - föklarar andra för "undermänniskor", "ondingar" och "låtsassvenskar"!

Kan du inte förstå att det är det äckliga vinfyllot som uppför sig som en hatbrottsling i Apans färger, och att det leder till att Apan får en släng av sleven; ja då tror jag att din mormor är att beklaga.

Min bedömning är den att din mormor omedelbart - om hon lever slash skulle ha levat - hade identifierat vem hatbrottslingen på snacket är. Och jag tror inte hon hade att valt att slicka tårna på vederbörande, som du gjort. Ditt "försvar" har antagligen varit att han klär sig svartgult men allvarligt talat, Kaiser, det försvaret faller platt till marken.

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du är fan idiot som försvarar ett sånt dumt inlägg! 
+2
Kommentera