Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1715929

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Allsvenskan drog ju rätt bra med intresse senaste åren och höll trevligt nog på att etablera sig som ett starkt komplement till Elitserien SHL.

Något har nog intresset falnat nu av flera skäl. T ex genom att tre allsvenska topplag gick upp och nivån har därmed begränsats något. Dessutom har de mögliga nya reglerna och den avskaffade kvalserien plockat ned intresset och ingen vet riktigt hur det nya systemet för uppflyttning och nedflyttning kommer att landa; än mindre hur intressant och spännande det blir. Slutligen myglade sig Cmore som en rysk oljegangster in och köpte hela allsvenskan vilket har inneburit att de stimulerande sändningar man tidigare hade från Allsvenskan nu sedimenterat ned i den allmänt låga för att inte säga publikföraktande nivå som Cmore hållit.

Lite trist för oss norrbottningar att se att Asplöven nu sladdar. Jag kan inte nog betona vilket enorm styrka det varit för Luleå att ha Allsvenska Aspis som samarbetspartner. Hoppas Luleå resten av säsongen kan förstärka spelarstödet till Aspis så att de rycker upp sig.

Men i detta nu har Apsis 2-1 på topplaget AIK, samtidigt som Burkölen har 4-2 på andra topplaget Tingsryd. Samtidigt har Timrålöven spöat trean Oskasshamm för att fullborda den eventuella Löventriumfen idag...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Timrålöven"? Ska det inte vara barr?;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Yep!

Bekräftat att Nilly tar spaden mot King Hank när Oil rinner in över the big apple:

Nilsson will start against the Rangers, coach Todd McLellan said according to the Oilers' Twitter feed. The Rangers will counter with Henrik Lundqvist…

Allvarligt talat. Det är ju en för j-a svår uppgift. Ta sig an King Hank i lejonets kula. Vilken ära för vår egen lulegrabb att få göra det. Kom igen nu, Nilly, visa dem vad du går för!

Matcherna går ju alltid nattetid, svensk tid, och inte lätt att följa när man ska arbeta också. Men den som nöjer sig med att följa direktrapportering med skott, mål, utvisningar, tacklingar samt giveaways och takeaways kan ju följa direktrapporteringen på nhl.com. Det brukar jag göra på iPad, bekvämt i sängen, bara att somna när John Blund däckar en:

1. www.nhl.com/index.html
2. Högst upp har de en rad med de matcher som spelas. I det här fallen väljer man för Edmonton / NY Rangers "game något" - just nu står det preview - men ändras till direktrapportering när matchen startar.
3. Den startar alltså om 31 minuter. Dags att ta med sig ett glas Zeunerts Julmust + plocka upp Michael Connellys senaste. Kanske hinner jag läsa ut den innan matchen börjar..om 30 minuter nu!
Kommentera