Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1717656

Sv: Julöhlade tråden för fullvuxna 2015
zigge: Yep, du hittade den! Och hittade Mariestads också:-) Ganska hyggligt år för JuhlÖhl tycker jag med två helt godkända svenska öl. Dessutom fanns det några riktigt bra också bland de svenska JuhlÖhl som kostade 2-3 ggr mer förstås. Hoppas vi kan lokalisera ännu fler nästa år.

Hmm, om hockeyn. Vi lyckades ju ta tre poäng, ungefär som den första av back-to-back-matcherna tidigare med matchbilder efter vilka man tyckte det kunde gått hur som helst men ena laget har väldigt medflyt för närvarande, andra laget oflyt hela tiden. Håller med dig om fredspriset framför ert mål, så såg det ut för oss också i början av säsongen.

Läste av en tid på er sida på snacket och folk är rejält uppgivna nu. Räknar ju med kval igen och redan nu mer disk om det än om resten av serien. Tufft läge helt klart. På något vis känns det ändå realistiskt och klokt att tidigt förberedas. Naturligtvis ska MooDoo plocka lag som Gnaget och Tingsryd i (eventuellt) kval, om man ställt in sig på det. Enda risken är väl om man kommer dit oförberedda mentalt typ som när Djurgårn dråsade ned i Allsvenskan för några år sedan.

Men jag tror ni fixar det, om det skulle bli kval. Nej, förresten: jag VET att MooDoo blir kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Julöhlade tråden för fullvuxna 2015
Fingertoppskänsla av McLellan som tvärtemot vad jag trodde satte Cam Talbot med spaden igen. Talbot svarade med att rädda 34 av 35 skott men trots det förlorade oilers bottenfinalen i divisionen med 1-0.

De sex vinsterna i rad har raskt bytts mot 6 förluster på sju matcher och Oilers dråsar rakt genom tabellen - är nu näst sist i ligan (igen!).

Vad värre är att det oerhört jämna läget tidigare efter Los Angeles i pacific, där Oilers t o m hade chans på plats två, nu växlat ned till det (vanliga) läget där Oilers hamnar sist och tappar slutspelsmöjligheten.

Nu borde det väl vara dags för golden child MacDavid att kliva in igen snart? Kan det rädda Oilers? Nej, jag tror man måste bli av med råsopan schultz först plus få ordning på övriga backar.

När det gäller vaktsidan börjar det luta mot att Talbot är på väg att ta greppet över förstaspaden igen. Levererar ju topprestationer i var och varannan match nu medan Nilly varit på något lägre nivå. Men Talbot måste ju bli av med silarna, speciellt närmaste stolpen-hålen...
Kommentera