Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1720550

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nilsson mindre kollaps blev nog kostsam för honom, för nu är Talbot förlängd med 3 år och no-movement klausul.
Så det bästa han kan hoppas på just nu är nog dessvärre att bli bortbytt till något annat lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och sedan Köplustan spöat Röglarna i returen med 6-2 är det dags att uppdatera tabellen. Att Lustan återtar förstaplatsen var ingen överraskning men Malmö passerar också Röglarna, i kavaj. Förändringarna målskillnadsbetingade, förutom att Lustan förstås gick ikapp Apan poängmässigt.

Mycket tydligt tills vidare hur uppdelad tabellen blivit, demonstrerat genom mina olika inramningar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Ser det. I och med att Oilers skaffade in Talbot var deras plan att därigenom få en hygglig etta. Han tappade ju ett tag men ligger ju >94% senaste tio matcherna och är nog inspelad etta nu förstås. Verkar som att han får 25 millar per år i tre år (kanadensiska dollar).

När det gäller förhoppningen att Nilly skulle ta ett förstaspadekontrakt med Oilers är det förstås kört och han hade åtminstone behövt fixa >>90% isf de <90% han halkade ned på under en period. Om det hade räckt ens?

Frågan är vad Oilers nu gör. De har ju unge Laurent Brossoit som varit skitbra i AHL men vågar de lita på att han kan gå in som tvåa redan nästa säsong?

Många tycks vilja att de signar Nilly för typ 1,5-2 kanadensiska millar dvs runt tio svenska miljoner. Kanske blir det så, men vill han satsa på en förstaspade måste han nog flytta på sig. Även om han inte är helt unrestricted har han ju bara kontrakt under året så kanske? Men han lär behöva leverera >90% de matcher han får resten av säsongen.
Kommentera