Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1740975

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Håller med om Mikkel. Klantigt av honom och match hade inte överraskat. De tio minuter Lustan hade tryck var just de 10 minuter han satt ute och Oscarsson "förstärkte".

Vi hoppas han är mer cool nu när han är tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 även efter två perioder och utveckling till fördel för Luleå. Luleå lyckas nu allt bättre med hög press och Lustan har förtvivlat svårt att komma ur egen zon. Fortsatt att Lustan när de väl kommer in till oss hotar med snabb fart och samspel men det krävs mycket eftersom vi har Lassi i mål.

Mot slutet av perioden en riktigt j-a ful grej av Lustans 108 kg bärsärk, danske Lauritzen som spelar riktigt fult och mest påminner om en ful amerikaspelare från 70-talet. Denne fuldansk har försökt mucka bråk gång på gång med Luleås spelare. Och med två minuter kvar kör han en riktigt ful grej. Han och Christian Jaros åker bredvid varandra och plötsligt ramlar Jaros och när han ska upp faller han ihop och blir liggande en halv minut. Ingen vet vad som hänt och när det till slut blir repris från rätt vinkel tycker jag det är hur tydligt som helst. Men Cmore/TV4folket upptäcker det inte konstigt nog.

Det svindansken gör är att han utdelar en buttending i revbenen på Jaros. Han stöter alltså upp klubbskaftet rakt in under skydden på Jaros. Mycket, mycket fult och väl dolt av svindansken, men när man väl vet om detta ser man hur klubban "blir kortare" eftersom han stöter den in på Jaros. Det här är ju ett "trick" som maninte ser ofta numera, men det tillhör de riktigt fula aktiviteterna.

Jag kan bara hoppas att war room ser på detta och skickar upp svindansken till DIFiplinnämnden!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det här jävla spelet när man skyfflar pucken fram och tillbaka längs sargen i anfallszon får mig att vilja stänga av skiten och göra något annat.
Kommentera