Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1742766

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Men nog har "klockanglapparfestårru" inträffat på båda platserna och faktum är att det är samme nisse som sitter ansvarig och låtsas som att det regnar. När det hände i slutsekunderna mot Warulfven i slutspelet garanterade er ledning att han skulle tas ifrån det uppdraget, men nästa år satt han där igen.

En grej i allt detta är att Köplustan alltid när sekretariatet felat och Lustan "slumpmässigt gynnats" påpekat att "det är inte vår anställde, det är en objektiv, hederlig person med annan arbetsgivare" men sanningen är att de avlönas av Lustan.

Lustigheten med målbursförankringen som inte var förankrad inträffade korrekt nog i Borgen men vi är nog varse att fungerade det där kan det fungera i andra hallar också. Och "helt slumpmässigt" blev motståndarna Djurgårn drabbade, vaktutvisning och i 5 mot 3 gjordes det mål som blev avgörande medan "helt slumpmässigt" slapp Lasse Johansson utvisning därefter, när han flyttade buren värre, eftersom zebrorna då insett att personalen haft ofog för sig.

Lika "helt slumpmässigt" hade ju blåvitts vakt i sparkbollen vanan att flytta in målstolparna i sparkbollsallsvenskan några decimeter..

Den största skandalen av dem alla inträffade definitivt i Scandal-i-Analium - och det namnet myntade jag efter den händelsen. Det var när patrik höjdhopparen sjöberg visade ut Obsut 2+2 minuter för två förseelser varav ingen var värd utvisning och tvingade honom sitta kvar medan Lustan gick från 0-0 till 3-0 trots att alla zebrakollegor förklarade för honom att det var fel, och domarkontrollanten på läktaren sket i att ingripa: hopparen hade fått de "goda råden" av det av Lustan betala sekretariatet...

Nu lastar jag inte nuvarande Lusta-lag för allt detta, men efter det vi drabbats av får man varsågod acceptera den förklenande beteckningen på arenan. Hade Lusta där och då ställt sig bakom omspela, som hela landet krävde, skulle jag aldrig ha drömt om att förolämpa er arena. Men Lustan genom Dahlén totalvägrade och menade att "vi har inte gjort något fel"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att du inte skriver en bok, Stig Larsson hade inte haft en chans;) konspirationsteoriernas mästare känns det som, jag läser en hel del men det du skriver e fantatastiskt kul:), det som e roligast e att du verkar tro på det oxå! Du borde flytta ner till Götet det finns alltid plats för en go gubbe med humor;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Va ska man säga! Tror ni får svårt att passera semin, pyspunka!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hemmasegern i måndags kostade alldeles för mycket energi, så idag är man lika odugliga som Växjö var igår.
Kommentera