Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1743198

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ritola borde åka på matchstraff och avstängning, ett riktigt överfall på Nihlstorp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Jag håller med du! Stackars Nihlstorp, tidigare våldsamt pååkt av fläskberget Hollywood som attackerade honom med skridskorna först. Och nu, med 21 sekunder kvar och puck hos Nilstorp kastar sig ett helt koppel Apor fram utan att bry sig om annat än att leverera "fläskbergsinsatser" och värst av dem köpspelaren Rit-Ola som kastar sig över hela j-a gröten med skridskorna framför sig, de vapen som han stöter rakt in på Nilhstorp med - halvt mordförsök, skulle jag rubricera det som.

Pinsamt att zebrorna inte törs plocka köpspelaren Rit-Ola för det där och hoppas nu att situationsrummet och därefter DIFiplinnämnden tar sin uppgift på allvar och gör sin plikt.

Kanske folk blir förvånade att Apan inte drar sig för så fult spel, men om man väljer att utse landets störste filmare, tillika den med flest tvåminutersutvisningar per match innan han drog till KHL, en återfallsförbrytare avstängd gång på gång i år, dessutom en av dem en jätteavstängning efter ett riktigt fult överfall direkt mot huvud och hjärna på en försvarslös nedslagen spelare.
Kommentera