Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802683

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1-2 till Apan även efter andra perioden. Trottoarkanten hade dock en misstänkt målpuck där man ville att zebrorna skulle ringa men de vägrade. Lindvall missade en puck som hamnade bakom honom under ryggslutet typ, men när han kastade sig bakåt gled han in i mål. Man kan undra om han faktiskt inte tar in den själv och det hade varit intressant med en granskning.

Varför zebrorna avstod var antagligen pga att burens samtidigt rubbades ur sin position, och varför gjorde den det?

Därför att en Trottoar stod närmast vakten och hade ambitioner och chans att peta in den innan Lindvall slängde sig bakåt och täckte den. Men två apor kastar sig på Trottoaren och han kastas in i stolpen varpå buren flyttas.

När jag funderat på situationen kan jag tänka mig att en närmare granskning kanske skulle ha lett fram till resultatet mål. Ett annat alternativ kunde mycket väl ha varit straff, med hänvisning att två apor överföll en fri trottoar med tydlig målchans.

Vad säger man om det?

Fin hockey?
Fusk?
Do-ma-re-skan-dal?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Emil Djuse kör en interference på Rit-Ola och tacklar in denne i Apburen, pucken är ljusår därifrån. Rit-Ola blir lätt sur, slashar lätt på Filip Berglunds smalben varpå denne slänger sig och Rit-Ola åker för tripping.

Man kunde tro att Rit-Ola skulle lärt sig hur Apan spelar "hockey" men tydligen inte.

Jag tycker alltså att zebrorna Björk och ett rookie noname gör en usel insats med hänvisning till blundern ovan samt dessutom vägran att ringa på det eventuella målet där Lindvall hade rumpan på puck och gled in i mål medan två andra apor kastade sig på en trottar som ramlade på buren.

Jaha. Så sätter Apan 1-3. Och det är återigen fläskberget som står framför mål med den gigantiska fläskbergsrumpan som han använder för att arsla en trottoar in på egen målvakt. Fläskberget är alltså INTE i målgården och inte heller hindrar han vakten. Men han arslar en trottoar på vakten som blir gravt hindrad.

Ja, för tusan så uppfinningsbar han är fläskberget, när det gäller att komma på nya sätt att fuska.

Är det dags att besluta om en ny regel för att visa ut fläksberget för arsling? Lex fläskbergsarslet?
Kommentera