Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802929

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är varken första eller sista gången som apan kommer vinna genom filmningar, överfall och smutsig hockey. Det som är lite skrattretande är att de känner sig tvingade att göra det mot Leksand.

Tror det kommer bli en hyfsat lång avstängning för deras nya "stjärna". Snabbkollade i apboken efter fördömandet av skallkrossar-kroatens tackling. Det var en massa skitsnack om Hedmans helt korrekta tackling som inte ens blev utvisning eller avstängning så jag tänkte mig att de skulle gå bananas över en tackling som var så grymt mycket fulare än den de tidigare diskuterat. Trots allt så hoppade skallkrossar-kroaten in sin tackling, det är matchstraff redan där, men för att vara säker på att tacklingen skulle göra riktigt ont så slänger han även upp armarna i huvudhöjd på den stackars leksingen, men kan ni tänka er...green jåda försvarar killen och gapar om domarskandal. Alla som är förvånande över hans enögdhet håller upp 12 fingrar :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Green jåda: "DET ÄR TVÅ MINUTER DOMARJÄVEL!"

Fniss...och inte heller får Jimmie Jump välta omkull domare och sandwicha dem. Det är nog inte lätt att vara ett vinfyllo när blöjan skaver :)
Kommentera