Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1821545

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej Sven ! Jag kan inte låta bli att fundera på hur skruvat det skulle vara om nu Brynäs vinner Smguld med MR Luleå i båset .Då har han både vunnit med Brynäs och förlorat mot Brynäs Jag hoppas såklart att Bulan skulle få avsluta hos oss med guld det är han värd!! Sen hoppas jag faktiskt att han får fart på erat lag till nästa säsong 👊lycka till nästa säsong/ Pjåtor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
pjåtor: Hej Pjåtor! Ja, det är verkligen slående att Bulan spelade för Luleå Hockey 1988-2005 vilket innebär att han varit med VARJE gång vi mött Pölsan i slutspel och VARJE gång förlorat.... en del av oss menar att det jämnar ut sig på sikt och att vi kommer att vinna på liknande sätt mot Pölsan så småningom; andra har räknat ut att det kan hända, redan inom 150 år....

På den tiden var det otänkbart att en spelare i Luleå skulle gå till Pölsan. Lika otänkbart som att någon skulle gå till Warulfven.

Men sedan öppnade Looben plånboken och köpte Hento och sedan Ledin. Därefter ökade nordamerikas rocdrift på svenskar i hög fart och lagen i den svenska elitserien började byta spelare med varandra i allt högre utsträckning. Nu har ni ju Fälth, Kilström, Mannberg, Enterfeldt, Granström och Rautio som spelat i Luleå, förutom Bulan så lätt att hålla på er:-)

Jäkligt roligt om Bulan hinner följa Pölsan hela vägen till det som i Apschtaan heter Le Mans innan han kommer hem. Vi hoppas att inte Huvva-HV är för hiskeliga.
Kommentera