Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830351

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser i Apboken att sidekicken - den där som inte har det så lätt med tänket - påstår att han "tagit reda på" att det aldrig funnits något påskrivet kontrakt mellan Dennis Everberg och Luleå Hockey.

Alla som tror att skötaren på äldreomsorgen i Öfvre Övik har koll på sådant räcker upp handen.

Själv har jag ju liiite mer koll på saker och ting och kan informera om att tidigt våren 2014 skrev båda Röglespelarna Dennis Everberg och Daniel Zaar på för Luleå Hockey.

I kontrakten fanns en fri-klausul för att gå till MHL/AHL. Dennis beslutade under sommaren 2014 att ta chansen och stack över. Första året fick han många matcher i Colorado men andra året blev det mest AHL och därefter kom han tillbaka och gick till Växjö.

Daniel avvakta och spelade säsongen 2014-2015 för Luleå innan han tog steget över men på två säsonger fick han ingen match i NHL och till hösten lirar han för Malmö.

Det här är förstås kända fakta överallt i hockey-Sverige, utom i Öfvre Öviks äldreomsorg där den lille sidekicken förgäves försöker förstå sig på världen.

Sidekickens evil genius, hatbrottslingen i Göteborg, helt tillintetgjord efter Apans - landets historiskt bästigaste lag, dysteriets dysteri - sjätteplats i serien och respass i kvarten, väljer att hata och håna och utser en ikon i hockey-Sverige; landets meste elitspelare landslagsjanne Sandström.

Det är en form av hat och hån som inte behöver bemötas. Som alla direkt inser säger det inget allt om landslagsjanne. Men allt om hatbrottslingen.

Därefter slipprar hans svarta tunga aplögner, denna gång i form av att "Luleå Hockey är så gynnade av kommunen medan stackars Apan inte får något". Och alla inser omedelbart att naturligtvis är det tvärtom; Luleå Hockey får inget alls gratis av kommunen medan Apan är landets mest kommunaldopade lag, där kommunen varje år öser in >10 miljoner kronor på Apkontot där dessa snåla mammondyrkare samlar kulorna på hög, eftersom de inte ens behöver dem. Men kommunen släcker alla julgranar och stänger lekplatser för att ha råd att fortsätta dopa.
Kommentera