Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830385

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca:Håller med ! Tyvärr är det ju så att de här två sorgliga människorna egentligen inte vill framföra sitt hockeyintresse, utan bara förmedla till alla andra hur tragiskt liv de lever. Hoppas verkligen att de riktiga SKAIK-supportrarna tar tillbaka sitt forum, så att dessa tragiska individer istället hittar ett forum för misslyckade, bittra och ensamma människor, så att de kan få den experthjälp som de behöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Luleå blev mästare i korgboll.
Noterar att Luleå blev mästare i korgboll.

Ja, just det. Två gånger, för både damer och herrar. Så är det i städer uppe i norra Norrland, där en jämlik och bred satsning på olika sporter och både för män och kvinnor görs.

Med ett undantag.

Apschtaan, där Apan infiltrerat kommunens ledning till den milda grad att alla pengar går till en enda klubb; Apan.

Och Apan svarade med att sänka damhockeyn i kommunen, först genom att "ta över" Bergbyns damlag, bara för att länge ned laget några år senare. Därefter med att påstå sig "sponsra" Clemensnäs damlag - en fantastisk sponsring som ledde till att Clemens fick lägga ned damhockeyn under senaste säsongen.

Och hur hanterar kommunen detta? Hur straffar de Apan som uppfört sig så klanderligt?

Genom att ösa pengar på Apan! Varje år skickar kommunen över >TIO MILJONER till Apan, i landets värsta kommunalsponsring. Ett bedrägeri mot kommunens människor i en fattig liten byhåla som de finansierar genom att släcka alla julgranar, stänka lekplatser och skolor. Fy fan!

Nu har det dessutom avslöjats att Apan är brottslingar. De har hittat på att stå och ta ut egna parkeringsavgifter när folk parkerar på kommunens mark. Varför skulle Apan ha rätt att ta avgifter där? Som skulle Djurgårdens IF börjar ta ut parkeringsavgifter på Birger Jarlsgatan? Nej, naturligtvis är det brottsligt. Apan bryter mot lagen och vad värre är är att kommunen dessutom påtalat brottet för Apan upprepade gånger men Apan fortsätter helt skamlöst att uppföra sig brottsligt igen och igen och igen.

Vem är den skyldige? Vem i Apan har ansvarat för brottet?

Ja, det är samme nisse som la ner damlaget. Pea. Det är apan Pea som kommunen varnade att Apan var brottslingar som tog ut parkeringsavgifter för mark de inte ägde. Och det var Pea som sket i det och fortsatte bryta mot lagen.

Till slut kom sanningen fram genom att en journalist fick reda på det och kontaktade Pea och vad gjorde Pea då?

"Varnade" journalisten för att skriva om saken. Påpekade att om han skrev om brottet skulle Apan betrakta journalisten som någon som saknade "värdegrund".

Och det vet vi ju alla hur det går för journalister som inte lyder Apan.

För tio år sedan ställde Apan till med suparfest under brinnande kval, och spelarna söp sig redlösa, en blev tagen av polisen när han satte sig bakom ratten och körde i dike. Det skrev en tidning om.

Vad gjorde Apan? Ja, åt spelarna och de ansvariga gjorde man ingenting. Men två syndabockar utsågs. Den var det! Den är skyldig! Men vi apor är oskyldiga. Den ena syndabocken var en ung nordamerikan som Apan kastade för vargarna.

Den andra var en kvinnlig chefredaktör för det lilla lokalbladet. Hon var rejält skyldig för vid sidan av att vara kvinna kom hon dessutom inte från Skellefteå; båda sakerna starkt misstänkta.

Under ett år förföljdes hon av "apsupportrar". Nattliga mordhotsamtal per telefon till kvinnan och hennes små barn. På morgnarna, när hon skulle skjutsa barnen till dagis och skolla fann hon att samtliga bildäck var sönderskurna, gång efter gång efter gång. Vad gjorde polisen? Vad gjorde Apan? Ingenting, ingenting, ingenting.

Till slut gav kvinnan upp. Sa upp sig och flyttade från byhålan.

Det var bra det, sa aporna. För hon saknade rätt värdegrund! Dessutom var hon journalistiskt inkompetent.

Idag är den "journalistiskt inkompetenta" kvinnan chefredaktör och ansvarig utgivare för Nordens största tidning...

Vem är den ansvarige? Vem är Apans onda genius?

Det behöver ingen undra över. Han finns på bilden nedanför.

Brottslingen Pea.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så länge som folk försöker motbevisa de två tokarna i skeboken så kommer de att fortsätta sprida sin dynga. De mår endast gott nät någon nappar på den dynga som de agnar med. Om alla på detta forum skulle ge fanken i dem så skulle de försvinna förr eller senare. Tycker att vi ger dem det som de helst inte vill ha. Tystnad...
Eller vad tror ni?
Kommentera