Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1843744

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å hej ba! Var ett tag sen man var inne å skrev nåt på hokkysnack. Brukar dock läsa vad som skrivs...tyvärr har man fått ge upp sidan man klev in i -06 efter ett tios av en TIK:are...av anledning du/ni skälva torde fatta.

Å iomed att man nu i princip bara gluttar vad som skrivs numera så undrar man en hel del emellanåt varför ni matar sopan/soporna hela tiden med enkronor? Okej att han/dom/det öser skit om det ena å det andra i diverse hittepå å lögner...å ni motbevisar i stort sett ALLT som kommmer därifrån...men varför matar ni trollet?

Så länge ni håller på så lär den fan fortsätta som om ingenting har hänt(fast å andra sidan så lär han och sidekicken inte sluta heller). Ibland undrar man om det inte är en som inte har nåt intresse alls av klubben eller sporten men hittat ett ämne som retar gallfeber på de flesta å därför kan hålla på å mata i evighet...

För övrigt så höll den fd. kaptenen i ”mitt” lag på att helt tappa intresset av sporten...likt mitt tidigare intresse av sparkboll...den Engelska i synnerhet...tills Engelsmännen i mitten på 90-talet var tvungna börja med filmningar för att kunna hävda sig Internationellt.

Å nu med honom utanför så börjar intresset på komma tebaks. Förra säsongen så fort fanskapet dök i alla möjliga situationer så hade man svårt att glädjas de gånger det gick bra...man slutade vråla då laget gjorde mål. Men nu börja vrålen öka i styrka så pass att grannarna går på en med att dom brukar säga att vi hörde det var match igår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Kul att höra av dig igen och trevligt att läsa att du blir mer intresserad av att följa Apan. Får själv en mer positiv inställning till laget - trots alla inköta legoknektar - sedan fläskberget försvann.

Jo, du har förstås rätt om att det är meningslöst att mata trollen. Har punktmarkerat Apan under sommaren och är nöjd med att ha plockat fram fakta som visat att klubben myglade sig till Elitserien med ett lag bestpende av 95% köpespelare. Fick liksom lite tyst på apmonstrumens ideliga tugg om andra lag som köpelag där;-)

Men nu när hockeyn drar igång på riktigt lverallt finns ju så mycket mer intressant än två debila apmonstrums idioter så det inslaget lär drunkna undan framöver:-)
Kommentera