Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1843695

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Apmonstrumet - som håller på ett lag som myglade sig till Elitserien med 95% köpespelare och påstod av 5 av 10 kom från bygden - släpper köpe-snacket om Quatar och förklarar att det beror på "Diktatur. Stödjer terrorism...fuskar och ljuger".

Hmm. Det ska komma av en som håller på ett lag som:
• bedriver en sektmentalitet med kränkande särbehandling till den grad att Skolinspektionen blev tvungen att utdela böter och hota med att flytta hockeygymmet till Umeå; samt ett antal unga pojkar sökt sig därifrån till andra klubbar;
• utser landets störste filmare och fulspelare som förklarar att han fuskar till lagkapten;
• gjort lögnen till ett sätt att leva till den grad att deras Bagdad Bob-påhittade fake news och alternativa fakta fått en egen beteckning "Apsanning";
• har en supporterskara som utmärks i landet genom att ha flest avstängda efter heilande; i den stad, som stadens egen tidning efter undersökning, beskriver som Norrlands nazifäste;
• och vidare har supportrar som efter överfall på andras supporterbussar med stenbumlingar, årslång förföljelse med knivskärning och mordhot mot en journalist som bara gjort sitt jobb;

Ja, inte oväntat av en s k supporter, om man nu kan ta apmonstrumet i samma sammanhang som hockey utan att kräkas, som fortsätter blåljuga liksom den Apklubb han låtsas vara talesman för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å hej ba! Var ett tag sen man var inne å skrev nåt på hokkysnack. Brukar dock läsa vad som skrivs...tyvärr har man fått ge upp sidan man klev in i -06 efter ett tios av en TIK:are...av anledning du/ni skälva torde fatta.

Å iomed att man nu i princip bara gluttar vad som skrivs numera så undrar man en hel del emellanåt varför ni matar sopan/soporna hela tiden med enkronor? Okej att han/dom/det öser skit om det ena å det andra i diverse hittepå å lögner...å ni motbevisar i stort sett ALLT som kommmer därifrån...men varför matar ni trollet?

Så länge ni håller på så lär den fan fortsätta som om ingenting har hänt(fast å andra sidan så lär han och sidekicken inte sluta heller). Ibland undrar man om det inte är en som inte har nåt intresse alls av klubben eller sporten men hittat ett ämne som retar gallfeber på de flesta å därför kan hålla på å mata i evighet...

För övrigt så höll den fd. kaptenen i ”mitt” lag på att helt tappa intresset av sporten...likt mitt tidigare intresse av sparkboll...den Engelska i synnerhet...tills Engelsmännen i mitten på 90-talet var tvungna börja med filmningar för att kunna hävda sig Internationellt.

Å nu med honom utanför så börjar intresset på komma tebaks. Förra säsongen så fort fanskapet dök i alla möjliga situationer så hade man svårt att glädjas de gånger det gick bra...man slutade vråla då laget gjorde mål. Men nu börja vrålen öka i styrka så pass att grannarna går på en med att dom brukar säga att vi hörde det var match igår.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, det var så klart inget vettigt som kom från suputerna. Om möjligt så blev jag bara ännu mer förvirrad. Tycker mer de beskriver sin egen klubb i sitt joller om diktatur, fusk, olagliga parkeringsavgifter osv. Jag kan inte minnas att någon journalist blivit hotad eller utmobbad från Luleå, trots att NSD som de beskriver som "NSD-AP" är bra mycket mer kritiska och negativa till Luleå än vad någon någonsin skulle våga vara på Norran i rädsla för att bli tjärad och fjädrad. Sedan finns det ingen annan klubb i Sveriges historia som stoltserat så mycket över att kalla andras spelare för sina egna, appropå Qatar alltså :)

Sedan får du ta det som en komplimang att bajbrån skamlöst klistrar och kopierar in dina inlägg i apboken, ändra Apa mot Luleå HF, och sedan stolt beundrar sitt mästerverk han precis författat. Jag talar om följande inlägg:
"Luleå HFs aggressiva taktik när barn kontaktas och rekryteras från landets alla hörn.
Komsi komsi.
Barn som jagas."
Du borde försöka copyrighta det du skriver här så att han inte längre kan kopiera dina inlägg rakt av i ett desperat och misslyckat försök att framstå som intelligent :)

Skeå har trots deras jollrande ännu bottenrekordet i att jaga barn med den stackars 13-årige finska spelaren i åtanke, så där sköt han sig bara i foten igen. Skeå besvärade Isak Lundeström till sån hög grad med sitt komsi komsi att han till slut var tvungen att gå ut i media för att få dem att lämna honom ifred.

Att sedan en supertalang mellan stolparna söker sig till Luleå är ju absolut inget konstigt då vi har en oerhört fin tradition av att ta fram och utveckla grymma målvakter, se bara på Anders Nilsson som överglänste EK65 i sin senaste NHL-match där han höll nollan och blev utsedd till matchens bästa spelare. Att trollet försöker få det till att den unga målvakten blivit lockad av pengar säger allt om hur taskig koll han har då det inte är fri lönsättning för juniorer, plus att vi har det förjävla bra ställt på målvaktssidan (som alltid) så vi behöver inte slänga ut en massa kommunpengar på att värva in målvakter. Se bara hur trollen hånar Lassi dag efter dag som är en 100 % egen Luleåprodukt, samtidigt som de inte kan sluta hylla sin egna dyrt inköpta legoknekt vid namn Ortio. Trollen har det verkligen inte lätt när de försöker tänka till.
Kommentera