Luleå HF

115472 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1843497

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skönt att äntligen få en trepoängare. Ingen höjdarmatch men det tog ändå tills denna omgång innan vi äntligen fick ett flytmål. Stor skillnad mot andra lag som får mål genom helt overkliga sargstudsar och snedträffar som träffar hjälmar osv.

Jag har även en undran varför vi kallas för Qatar i Skeåforumet?! För mig är det helt ologiskt då landet Qatar är mest kända inom sportvärlden för att värva in en massa utbölingar till sitt lag och sedan kalla dem sina egna. I detta läge har Luleå nu alltså fyra stycken "Qatar-värvningar" medan Skeå har hela sex stycken "Qatar-värvningar". Är det för att Qatar tänjer på gränserna och fuskar? Nä, den största fuskaren genom alla tider har ju varit lagkapten i Skeå och vi har även sett Hadelöv filma minst 1 000 ggr under sin tid i Skeå.
Någon som kan förklara det hela för mig för jag ger snart helt upp att försöka förstå hur de där två suputerna tänker? :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Apmonstrumet - som håller på ett lag som myglade sig till Elitserien med 95% köpespelare och påstod av 5 av 10 kom från bygden - släpper köpe-snacket om Quatar och förklarar att det beror på "Diktatur. Stödjer terrorism...fuskar och ljuger".

Hmm. Det ska komma av en som håller på ett lag som:
• bedriver en sektmentalitet med kränkande särbehandling till den grad att Skolinspektionen blev tvungen att utdela böter och hota med att flytta hockeygymmet till Umeå; samt ett antal unga pojkar sökt sig därifrån till andra klubbar;
• utser landets störste filmare och fulspelare som förklarar att han fuskar till lagkapten;
• gjort lögnen till ett sätt att leva till den grad att deras Bagdad Bob-påhittade fake news och alternativa fakta fått en egen beteckning "Apsanning";
• har en supporterskara som utmärks i landet genom att ha flest avstängda efter heilande; i den stad, som stadens egen tidning efter undersökning, beskriver som Norrlands nazifäste;
• och vidare har supportrar som efter överfall på andras supporterbussar med stenbumlingar, årslång förföljelse med knivskärning och mordhot mot en journalist som bara gjort sitt jobb;

Ja, inte oväntat av en s k supporter, om man nu kan ta apmonstrumet i samma sammanhang som hockey utan att kräkas, som fortsätter blåljuga liksom den Apklubb han låtsas vara talesman för.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Om Qatar. Helt meningslöst förstås. Apmonstrumet höll ju på att tjata om alla andra lag än Apan som "köpelag" men resonemanget faller ju riktigt platt till marken när vi alla känner till att Apan myglade sig till Elitserien med ett lag som till 95% bestod av köpespelare, betalda av landets värsta kommunaldoping. Men presenterade som "egna produkter" varav 5 av 10 dyrt och heligt lovades vara från bygden...

Och när det helt korrekta och passande namnet Apan klistrades på...just Apan ville väl apmonstrumet inte vara sämre utan hittade på Qatar - med påståendet att det var ett köpelag - vilket säger ingenting alls om Luleå Hockey men desto mer om (bristen på) kreativitet i apmonsterförklädnad.

Knegare berättade om att när alla andra lag skulle ha djuriska tillägg och liknande för att verkar moderna och NHL-liknande kom Apan fram med sin egen symbol som påstods vara ett bergatroll (se nedan) och den presenterades inför ett derby mot Burkölen. Det blev då alldeles tyst. Till en av Burkölen högt och tydligt sa "Det är en Apan, juh!"

Omedelbart döpte jag förstås Apan till Apan och så har det blivit.

Faktum är att jag förra veckan läste på ett Forum att det där körde Burkölen också med, förklarade Apan för Apan och lanserade ramsor där de erbjöd bananer till aporna. Påhittit folk, Burkölen:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Håller med...ingen direkt bra match av oss, men vi har också 3-4 st trepoängare att casha in retroaktivt :-)
Men det var mkt nära att Själin gjorde en Luleåback-specialare denna säsong, dvs styra en chanspass från motståndarna snyggt in i eget mål, men Gustavsson hann med denna gång...skönt att vi inte tappade poäng på ett sådant missflyt än en gång.
Fy fan vad skönt..mer trepoängare tack :-)
Vad Kyrö hemma, btw? Kanske det var därför vi inte hade missflyt.
Kommentera