Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1843477

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det lossnar säkert nu ! Viktigt vinst speciellt på bortaplan det måste ge en massa självförtroende 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skönt att äntligen få en trepoängare. Ingen höjdarmatch men det tog ändå tills denna omgång innan vi äntligen fick ett flytmål. Stor skillnad mot andra lag som får mål genom helt overkliga sargstudsar och snedträffar som träffar hjälmar osv.

Jag har även en undran varför vi kallas för Qatar i Skeåforumet?! För mig är det helt ologiskt då landet Qatar är mest kända inom sportvärlden för att värva in en massa utbölingar till sitt lag och sedan kalla dem sina egna. I detta läge har Luleå nu alltså fyra stycken "Qatar-värvningar" medan Skeå har hela sex stycken "Qatar-värvningar". Är det för att Qatar tänjer på gränserna och fuskar? Nä, den största fuskaren genom alla tider har ju varit lagkapten i Skeå och vi har även sett Hadelöv filma minst 1 000 ggr under sin tid i Skeå.
Någon som kan förklara det hela för mig för jag ger snart helt upp att försöka förstå hur de där två suputerna tänker? :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
pjåtor: Hoppas du har rätt och håller tummarna för att lagen på plats 9 och 11 nu avancerar och utmanar linjen till plats 6:-)
Kommentera