Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1843508

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Om Qatar. Helt meningslöst förstås. Apmonstrumet höll ju på att tjata om alla andra lag än Apan som "köpelag" men resonemanget faller ju riktigt platt till marken när vi alla känner till att Apan myglade sig till Elitserien med ett lag som till 95% bestod av köpespelare, betalda av landets värsta kommunaldoping. Men presenterade som "egna produkter" varav 5 av 10 dyrt och heligt lovades vara från bygden...

Och när det helt korrekta och passande namnet Apan klistrades på...just Apan ville väl apmonstrumet inte vara sämre utan hittade på Qatar - med påståendet att det var ett köpelag - vilket säger ingenting alls om Luleå Hockey men desto mer om (bristen på) kreativitet i apmonsterförklädnad.

Knegare berättade om att när alla andra lag skulle ha djuriska tillägg och liknande för att verkar moderna och NHL-liknande kom Apan fram med sin egen symbol som påstods vara ett bergatroll (se nedan) och den presenterades inför ett derby mot Burkölen. Det blev då alldeles tyst. Till en av Burkölen högt och tydligt sa "Det är en Apan, juh!"

Omedelbart döpte jag förstås Apan till Apan och så har det blivit.

Faktum är att jag förra veckan läste på ett Forum att det där körde Burkölen också med, förklarade Apan för Apan och lanserade ramsor där de erbjöd bananer till aporna. Påhittit folk, Burkölen:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Javisstja. Apans maskot var det. Se nedan. Alla som ser detta skämt till maskot inser att det är meningslöst för Apan att gnälla över att de kallas för Apan:-)
Kommentera