Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852620

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Zebrorna var nåt sjukt usla och 2+2 på Hedman för roughing där borde spelas upp som illustration varje gång domarnivån diskuteras. Hör ju hemma med sådant som höjdhopparen pysslat med, t ex när han tog en dubbelutvisning som inte fanns på Obsut följt av att han inte tillät Obsut komma in förrän Frölunda gått från 0-0 till 3-0 och vann matchen och kvartsfinalen.

När det gäller Luleås spel kanske man kan tänka att det går i vågor men genomsnittligt är på väg uppåt för att nå full Bula i slutet på våren. Får hoppas på det.

Hatbrottslingen i Apboken, ja. Svaret är väl att han är ett troll utan hockeykompetens och ersätter fakta med egna lögner eftersom han inte är tillräckligt begåvad för att begripa vad det handlar om. När vi levererar fakta här påstår han att det är "hat och hån" men eftersom han själv inte har några fakta att komma med ljuger han hela tiden. En patetisk spillra av en människa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jepp visst är det så. Alla lag har sina formtoppar och dalar så är inte hela världen med en förlust. Det gör mig däremot irriterad att vi ger bort alla 3 poäng då vi hade all chans i hela världen att ta hem en komfortabel vinst mot ett mycket blekt Skeå...jag tror inte nåt av lagen kommer gå långt denna säsong. Norrlandshockeyn får ta nya tag till nästa år som det ser ut just nu.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, Vancouver Canucks drar på roadtrip igen och bortamöter om en halvtimme Philadelphia, ett lag ur form och sist i divisionen.

Som gissat tar Markan spaden i matchen. Även om man gärna sett att Grizzly fått fler matcher redan nu: hade han inte släppt in det försmädliga målet i förlängningen mot NHL:s andra topplag St Louis Blues skulle han säkert haft spaden i natt.

Nå, bara att komma igen!
Kommentera