Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857556

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: ungefär som skillnaden mellan screening och interference. Kan vara liten skillnad men ändå finns det. Vi har även regler på filmning så det står domarna fritt att visa ut. Att bara kasta skit på spelare som filmar eller förstärker känns fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Eller nä! Antar att du är en som gillar sparkboll där just sånt är vardagsmat. Att filma/förstärka är fegt/osportsligt...så är det ju bara...förbannat irriterande helt enkelt. Har aldrig försvarat sånt å kommer aldrig att göra det heller.

Blir så in i h-vete förbannad då man gör det i ”mitt” llag...segersötman efter vissa matcher kan man inte känna av bara för att nån jävel har gjort just nå sån skit. Att då få läsa att Jimmie inte skulle spela denna säsong kändes som en seger för rättvisan...åsså får man läsa om denna comeback nu känns inte bra alls.

Å då det gäller matcher mot er så kommer man ihåg med fasa finalmatcherna där ni så småningom tog hem guldet. En händelse speciellt är när i slutet av en hemmamatch för oss puckfan hamna bakom målet erat å eran målis komme i kontakt med våran Bellemare där fransmannens skridsko tådel tog i hälen på eran målis å denne slängde sig framlänges...helt emot fysikens lagar men nog fan åkte Bellemare ut på en tvåa å ni tog hem matchen..
Kommentera