Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857552

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Förstärka eller ren filmning spelar väl ingen som helst roll (vart ska man dra gränsen?)...same shit different name...hör definitivt inte till vilken sport som helst. Själv likställer jag det med doping...förbannat jävla osportsligt är det vilket fall som helst. Åsså som grädde på moset så gör ”våran” Jimmie comeback till ”mitt” lag nu. Har sagt till alla jag känner att jag ger honom en(1) match...gör han som han brukar lägger jag denna säsong till handlingarna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Haha! Grattis till värvningen ;)
Det är väldigt uppfriskande att du kan bedöma spelare för vad de är, oavsett lagtillhörighet. Det skapar iaf lite hype till en väldigt profilfattig liga men det tar nog inte länge innan han blir avstängd då jag tycker han är en mycket klumpig och vårdslös spelare som kommer undan med förvånansvärt mycket. Om vi har nog tur så är han helt enkelt så dålig att han går tillbaka till SK Lejon så vi hockeyälskare slipper bevittna skiten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: ungefär som skillnaden mellan screening och interference. Kan vara liten skillnad men ändå finns det. Vi har även regler på filmning så det står domarna fritt att visa ut. Att bara kasta skit på spelare som filmar eller förstärker känns fel.
Kommentera