Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857420

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
mk: Vill minnas att Sanny Lindström har haft en del synpunkter med. Han som själv avslutade ett par karriärer med sina bentacklingar.
Filmningar är aldrig OK. Men jag tycker att man måste skilja på filmningar och att förstärka en situation. Exempelvis om det är en hög klubba och man gör sin Clark. (För enligt de bilder jag har sett så tar klubbskaftet på axelskyddet men bladet är ovanför axeln) Och hur långt ska vi dra det? Hur ofta ser man inte spelare som har pucken vid sargen som helt sonika vänder ryggen till när det kommer en motståndare på väg in i en tackling.Sportsligt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Förstärka eller ren filmning spelar väl ingen som helst roll (vart ska man dra gränsen?)...same shit different name...hör definitivt inte till vilken sport som helst. Själv likställer jag det med doping...förbannat jävla osportsligt är det vilket fall som helst. Åsså som grädde på moset så gör ”våran” Jimmie comeback till ”mitt” lag nu. Har sagt till alla jag känner att jag ger honom en(1) match...gör han som han brukar lägger jag denna säsong till handlingarna
Kommentera