Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881418

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: He he. Jag beundrar din förmåga till analys och insikt. Så blir det förstås. De har säkert redan formulerat straffen och väntar bara på att se om ni vinner, annars raderas raden med matchavstängning;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har DIFiplinnämnden agerat.

De har tydligen kommit fram till att Pölsan förlorar idag och därmed kommer Djurgårn inte att möta Pungen.

Så ingen blev avstängd.

Däremot fick de böta:
Linköping
Almen Bibic 15 000 kr
Emil Sylvegård 10 000 kr
Anton Karlsson 5 000 kr
Nick Sörensen 5 000 kr
Sebastian Karlsson 5 000 kr
Tony Mårtensson 5 000 kr

Pungentränarn tycker att DIFiplinnämnden är skitnödig. Och det är väl det minsta man kan säga om nedanstående tarminnehåll...jag tycker att vederbörande liknar de personer, som efter att ha blivit fast för bestialiska brott, av grannarna kommenteras "Det trodde vi aldrig om honom".

När det gäller Alexander Trams-säg synpunkter på att folk är upprörda över hans vidriga hantering av Blomqvist tackling svarar han att det är en “inte någon dagisrättvisa”.

I min bok har man - när man visat den inställningen till uppdraget att bekämpa farligt våld med risk för hjärnskada - förverkat sin rätt att få behålla sitt uppdrag. Däremot kan förbundet bistå med ett rekommendationsbrev där Trams-sägs intresse och fallenhet för en tjänst inom barnomsorgen betonas, med tillägget att han inte bör lämnas ensam med barn utan att det alltid bör finnas annan personal närvarande. Det räcker ju med att se på hans uppyn för att inse att det är en självklarhet.

Vidare har lärling i anmälan förklarat att "Blomqvist kommer med fart från blind side " men Trams-säg menar att det kan inte tolkas som att han agerat "onödigt våldsamt".

Nehejne. Det var kanske nödvändigt våldsamt då?

Dessutom har den inkompetenta, lata och slarviga samt klena ursäkten för en jurist förklararat att "det finns inte finns något i regelboken som heter blindsidetackling och att man därför inte kan fällas för det." med följd att nu finns det prejudikat och är fastställt att Trams-säg aldrig någonsin kommer att stänga av någon för en blindsidetackling.

Ja, fy fan vilket vidrigt svin.
Kommentera