Inlägg #1881471

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hur hade Petter Lasu-Nilsson reagerat om han varit assisterande i luleå i denna matchserie? Han lär ha utmanat Sjödin eller Janne Larsson på fight eller värre :) Personligen gillar jag Petter ändå, han har sådan passion för lagen han tränar.

Luleå har tagit sig in i matchserien och - uppretade efter Tramsig-eländet -ska inför hyggligt fyllda läktare nu krossa Pölsan.

Vi spelar fem minuter och har 0-8 i skott,0-2i mål och Filip - relativt oskyldig till målen - har fått lämna spaden till Lassi.

Pölsan kommer in och kör över Luleå!

Efter nästan 12 minuter har Luleå sitt första skott på mål. Tjafs efter att Rautio blockerat. Kihlström river omkull Harju bakifrån. Plaushaj blir galen och sliter nästan bort zebran Nord för att få slåss med en Luleåspelare och åker ut 2 min.

Jahaja.

Luleå har fullständigt ÄGT Luleå i inledningen av matchen och skaffat sig 0-2 ledning och lirar de bara stabilt som de gjort större delen av åttondelsfinalen: blockerar Luleås spel och utnyttjar kontringar. så är matchen redan över.

Riktigt jävla obra. Och bara att förbereda sig på att gratulera Pölsan och önska dem lycka till mot Läjkers.