Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1902139

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Fniss vilka hockeynyheter. Har varit ute på vift i andra världsdelar så har blivit ett obefintligt skrivande men måste ju skratta åt Näsan. Han har verkligen noll talang utan vinner bara budgivningar över andra klubbar eller förlänger med spelare vars bäst före-datum gick ut 2012. Läste att det skulle värvas in ytterligare två spelare innan truppen blev spikad, men nu när det förlängts med Jimmie Jump så är truppen helt plötsligt spikad. Alla med lite sunt förnuft fattar ju att det slängts ut ytterligare en hög lön på den filmande spärrballongen som föddes samma år som Clint Eastwood :)

Austin känns som en mycket bättre och billigare värvning än en överbetald dansbandsälskare som Jumparen. Trots att jag inte är speciellt upphetsad av den värvningen så är jag säker på att han gör fler poäng, fler matcher och åker på mindre utvisningsminuter och avstängningar än Skeås pinsamma och fuskande kapten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:Håller med dig...låt Näsan och SKAIK-trollen tro att FäskiWood är bra och värd de c:a 250000Kr/Månad han tar ut...försvinner bara mer pengar för dem och laget blir dessutom mindre sklagkraftigt.
Bara synd att vi fans i andra lag måste stå ut med den fulspelande fuskaren och filmstjärnan en säsong till....uuurk
Kommentera