Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1902303

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite sommarkul är att gå in och läsa på SKAIK-forumet, jag rekommenderar det starkt. De två cykloperna har drabbats av solsting deluxe (på ett vis klandrar jag dem icke, denna värme är olidlig) och det är det dravlet med att de kör med majoriteten från egna led, Skellefteå spottar ut NHL-stjärnor på löpande band (skulle gärna vilja veta vilka de är), Adam Larsson är Sveriges bästa back out there (fastän man med lätthet kan räkna upp 5-6 större stjärnor än honom), Petter Granberg är SHLs bästa defensive back, Linus Lindström Adam Pettersson och Swingerli(sa) är SHLs bästa centrar...ja, ni hör...galenskaperna har inga gränser.
DansbandsWolf och Bisterfinnen gör kloka inlägg där och försöker ta ner dessa två herrar på Jorden (speciellt sidekicken Imp-Barbro verkar ha drabbats hårdast av Solen).
Måste säga att Bisterfinnen gjorde en bra anal-lys av SKAIK kommande säsong utom på en punkt: Joakim Lindström.....har liiite svårt att räkna honom som SKAIK produkt då han fostrades av MoDo under sin juniortid.
Sen som 27-årig senior köptes han tillbaka till SKAIK för dyra pengar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tim Erixon ryktas gå till HV71 kommande säsong. Om han nu verkligen går dit får de kommande veckorna utvisa, men om det blir HV71 för Tim så är det ytterligare en f.d SKAIK spelare som ratar sin junisklubb.
Kan ju tyckas lite konstigt då det ska vara världens bästigaste klubb, men man börjar se en trend då det börjar bli några f.d SKAIKare som ratar klabben när de kommer tillbaka till SHL, bl.a Martin Lundberg som ett av de största exemplena....eller ja just...det var ju SKAIK som ratade Lundberg, har jag läst på SKAIK-forumet som förklaring X-D
Kommentera