Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1927739

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: He he, nej, de försökte och försökte men zebrorna verkar ha lärt sig detta nu:-)

Var riktigt kul att se hur gubbarna highsticking i ena och Fläskberget i andra periodpausen intervjuades av duktige kommentatorn Patrik Westerholm, som rutinerat fick dem att skämma ut sig big time :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Har jobbat hårt med projekt under veckan och det har inte blivit mycket sömn så nu blir det att leta upp en rulle för att landa och somna. Men plötsligt har jag glömt hur vår match slutade, efter att ha fått spela 14 minuter box nere i Ängelholm, så jag blir tvungen kolla tabellställningen. Hur blev det nu - passerade alla dessa som hade chansen och vi är nu 5-6a i SHL?

Nej, OJ! Vi måste ha vunnit. Igen.

Noterar också att Apan ramlat ned till plats 10. De måste ha fått spö av Pölsan, nu för tredje matchen i rad. Känns som att Pölsan vet hur de ska spöa detta köpelag av primadonnor. Liksom Läjkers vet. Och många andra.

Men frågar man hockeygeniet barbrud på apsidan får man reda på att Apan bara mörkar formen, för att orka med CHL. Liksom de mörkar formen i CHL, för att orka med SHL. Det vill säga om man pallar att läsa igenom den "text" hockey-geniet producerat, helt utan mellanrum efter punkt och komma och utan ett "att" senaste sjuhundra gångerna han skulle satt in ett sådant.
Kommentera