Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949006

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Vem vet det är kanske exakt den här matchen vi behöver nu på hemmaplan! börjar redan längta till Torsdag!! även om vi torskar så kan ett bra spel från våran sida var avgörande vart vi hamnar innan slutspelt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Blister Brigade: Jo, matchen kan få effekt på fortsättningen. Det känns som att så har det skett varje gång vi mötts i år och faktiskt att hittills har Luleå förbättrats och Skellefteå försämrats efter varje möte.

1. Luleå inledde med att förlora 2/3 matcher, Skellefteå med att vinna 3/3.

2. Luleå-Skellefteå 3-5

3. Därefter förlorade Luleå någon match till men började sedan knipa poäng och klättrade steg för steg o serien. Skellefte som inlett med fyra vinster nu fortsatte med att förlora en match, vinna en match och torskade sedan sju matcher i rad.

4. Skellefteå-Luleå 0-1

5. Därmed gick Luleå upp i serieledning, vilket man väsentligen höll närmaste tre månaderna. Medan Skellefteå fortsatte olyckas och sjönk till slut ända ned till en plats nere vid strecken utanför slutspel. Därefter skärpte sig Skellefteå och tog en lång rad vinster och klättrade i tabellen.

7. Luleå-Skellefteå 2-3

Följt av att Luleå vinner kommande sju matcher och även om Warulfven går förbi i topp med en pinne har båda lagen kommit loss något och lagt distans ned till plats 3 och nedåt. Men efter Luleåmatchen har Skellefteå förlorat fler poäng än man vunnit och ånyo närmat sig höstformen.

8. Skellefteå-Luleå 190221

9. ? Vad händer nu?

Ja oberoende av vilket lag som vinner på torsdag så borde fortsättningen bli, om man följer mönstret från tidigare möten, att Luleå ökar medan Skellefteå tappar. Med de lägen vi nu har i tabellen skulle det i så fall innebära att Luleå går upp i topp igen eller åtminstone, tillsammans med Ulfven drar i från övriga. Medan Skellefteå skulle förväntas stabiliseras på åttondedelsfinalplats, eller sämre.

Om man ska döma av hur det gått tidigare under säsongen, sedan vi mötts...
Kommentera

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Blister Brigade: Känns lite som att tåget går på torsdag, ja. Det har potential att bli en historisk batalj. Räkna med att Luleå vill göra allt för att ställa till det för er. Öl på kylning och chipsen på lagring i smygskåpet
Kommentera