Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1963683

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha! Det är ju hysteriskt roligt att han sitter och anmäler dina inlägg samtidigt som han hyllar Yodas påhopp och dildobaserade och/eller nazistrelaterade inlägg.

Man får hur som helst passa på att njuta av att se de andra lagen spela nu medan vårt härliga lag får en välbehövlig vila. Måste säga att jag är grymt jäkla imponerad av Luleås säsong än så länge. Topp 6 och semi ansåg jag inför säsongen vara ett klart godkänt resultat, så oavsett hur det går mot huvudjägarna i Fusklunda så kommer jag minnas den här säsongen som otroligt trevlig och imponerande. Jag vet att det inte är klart ännu vem vi får möta men har svårt att se att det blir något annat lag som ska kämpas ned. Det kommer inte bli en enkel uppgift och jag hade otroligt mycket hellre mött djurgården eller mordor i detta slutspel, de uppvisar en sån dålig hockey att de borde vara tacksamma över att de slapp play-in för de hade inte överlevt det. Ser ut som en match från Rumänska ligan där inget av lagen behärskar att spela en hockey utan en jäkla massa misstag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Håller med du. Apan hade extrem flyt som fick Djurgårn som haft svårt för Apans fulspel. Vete fan om Apan ens fixat Röglet och hade det blivit Apan-Öret hade Öret säkert vunnit.

Tror också att Luleå skulle haft mycket lätt för Apan och Djurgårn, men vi har fått den svåra vägen att vandra. Nu har vi iaf fixat regerande mästarna läjkrarna:-)
Kommentera