Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1968485

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Om inte Luleå höjer sig betydligt och då framför allt våra forwards så kommer vi åka ut i snabba fyra raka mot ett rätt mediokert och tråkigt Fusklunda som knappt ens behöver anstränga sig då de gör mål via turstudsar och flipperspel.


Tycker du verkligen det ???

Tycker du att de har haft tur ?????
Jag tycker vi är så jävla värdelösa hittills så det stinker ASSI om det.
Vad tycker du ??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Simon Karlsson: Du verkar vara en knepig en som håller på en massa olika lag ena dagen bara för att hata dem dagen efter, men jag ska svara på din fråga ändå (tack Sven för det fina förtydligandet över vilken slags hockeysupporter detta är :)).

Ja, jag tycker att Frölunda har haft marginalerna, aka turen, på sin sida med flera mål som resulterat enbart på grund av turstudsar på skridskor och liknande. Plus ett regelvidrigt mål som utan tvekan hade blivit underkänt om vi inte hade haft klappkassa domare som vägrade videokolla det trots rejäla protester från Luleåspelarna. Ibland ringer de på mål utan att ens någon förstår varför, så vad var problemet denna gång? På sätt och vis kan jag önska att Bulan håller tillbaka Luleåspelarna för efterföljande tekning tills domarna ringt och kolla upp om målet var korrekt vid såna här solklara situationer. Vore en ren fröjd att se Bulan slänga på sig ett par mörka solglasögon i båset och bara hånflina åt domarna tills de viker ned sig och videogranskar målet under en högljudd och mer och mer irriterad Luleåpublik :)

Sedan säger jag väl inte någonstans att jag tycker Luleå spelat bra i dessa två matcher. Vi kan helt klart mycket bättre än det vi visat upp hittills, även om Frölunda inte är ett dåligt lag så verkar det tyvärr som att vi hamnat i en formsvacka.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Simon Karlsson: Ser att du reggat ditt nick på Hockeysnacket för tre veckor sedan. Du presenterar dig som neutral, men läser man de inlägg du lagt finner man att du inledde med att vara supporter av Trottoarkanten:

2019-03-20: Som blåvit supporter från Berguvens förlovade Landskap kan man inte annat än känna en obeskrivlig lycka när man bevittnar detta idrottsliga antiklimax.

Men bara nio dagar senare hade du bytt klubb till Gnaget:

2019-03-29 Som en AIK-supporter är jag en Leksandshatare av rang. Vi AIK:are slipper gärna Trottoarkantsfifflarna från £EKSAND i HAS. Roger Melin !!! Kom tillbaka till AIK där du har ditt rättmätiga Hockeyhjärta !!!!!!

Och idag har du konverterat till Luleåsupporter:

2019-04-10 Jag tycker vi är så jävla värdelösa hittills så det stinker ASSI om det.
Vad tycker du ??

När jag läser de, av dina inlägg som finns kvar, tycks mönstret vara att du börjar lite försiktigt och lyfter en del frågor - som du tog upp Rifalk hos oss - men så småningom eskalerar det och du lägger in allt mer påhopp. Av de inlägg som du skrivit noterar man hur du attackerat bl a MooDoo, Timrå, Morsan och Trottoarkanten och då vet jag förstås inte hur de inlägg du skrivit som raderats sett ut. Du har dessutom redan blockerats i tre av Hockeysnackets böcker - snabba resultat får man säga, när du bara funnits på snacket i tre veckor.

Nu har det börjat dyka upp anmälningar på dina inlägg varför din historik kartlagts. Personligen tycker jag kanske inte att du gått över gränsen hos oss ännu, även om det nog finns indikationer på att det är på gång.

Sammantaget kan man dock tyvärr inte uppfatta dig som seriös skribent och då kan ett bättre beslut bli att blocka dig än att fortsatt tillåta att du tar tid och energi av andra supportrar. Beklagar.
Kommentera