Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1969168

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag har sagt det förr gälande Skaik men det gäller även Vf. speciellt idag.. Fy sjutton sån ryggsäckshockey de kör med i defensiv zon. Det går att blåsa interference i vart och vartannat byte. Det blir nästan omöjligt att spela mot. Växjö spelade inte alls så. Inte ens nära....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Håller med dig. Ryggsäckar och nedbultningar medan zebrorna anströnde ihjäl sig för att inte blåsa för något, vilket gynnade Fulunda.

Till dess att Sjökvistarn får psykbryt och utvisar Sellgren för interference sedan han delat ut en underbar höfttackling helt korrekt. J-a nolla, Sjökvistarn. Tur vi slipper honom nästa match när Nord går in igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Underbar och så otroligt viktig seger idag för att hålla oss kvar i matchserien, och framför allt slippa höra kommentatorerna säga 100 ggr per match att inget lag lyckats vända på 0-3 i matcher. Det kändes nästan som att Frölunda skulle råna oss på en match ännu en gång under denna säsong, men oerhört imponerade insats av Luleå där de pumpade på i 3x20 minuter och till slut orkade varken Frölunda eller Mattsson hålla emot längre. Kan vi bara skärpa till skotten så vi slutar göra Mattsson till en världsmålvakt så kan det här faktiskt bli riktigt bra.
Kommentera