Luleå HF

92594 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1969779

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja, efter Emils "insatser" mot Fulunda vet jag inte...om han nu inte redan, i lönndom, skrivit på för fulundorna.

Vi hade verkligen behövt en frisk Cehlin nu. Något vi bara kan drömma om, sedan swingerli tyckte det var en god idé att smälla till Cehlin i ansiktet med klubban, eftersom Cehlin haft "oförskämdheten" att befinna sig i närheten av Apans målgård.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Trist, trodde nog ändå att vi skulle klara det idag. En bra start men trubbigt framåt - igen. Vi har svårt med målskyttet, och har haft det länge. Tycker den stora skillnaden ligger i att VF förvaltar sina chanser mycket bättre. Första målet var otroligt viktigt - igen - där tappade vi mycket energi, om VI hade fått det så kanske det sett annorlunda ut. Oxå uselt PP - igen.
Är vi kanske lite nöjda med att ha gjort en bra säsong? Andra plats på målskillnad och semi är ju ett bra facit. Såg aningen uppgivet ut efter ledningsmålet, och framförallt i tredje, som om vi inte trodde på det själva. Flera har varit osynliga inte bara Emil, listan kan göras längre än så. Närkampsspelet vann vi inte heller som vi brukar. Vårt lag har kanske inte tillräckligt mycket slutspelskaraktär, är trötta, lite nöjda eller så är helt enkelt VF ett bättre lag. Nä, idag räckte vi inte till.

Match på måndag, vi tar det in i kaklet!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ändå lite skönt att ni alltid kan skylla på oss om det failar 😉 nä en plan b är nog på plats, frågan är om bullan har nån för Röde Roger har gjort läxan
+2
Kommentera