Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2025895

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, verkligen vackert! Apsekten brukar ju påstå att de spelar så underhållande hockey och efter insatserna av mannekängen i lördags och av den ilskne kvänen i kväll är man böjd att hålla med, samtidigt som man skrattar så att tårarna rinner :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan fortsätter att underhålla helt briljerande. Nu är det backparet ilskne kvänen och lundberg som är inne igen - båda lyfta till skyarna och hyllade hela hästen av sekt-Apan och diverse aprunkare.

Nu vill arvid inte vara sämre än hans ilskne partner. Se första bilden hur han har total kontroll över puck i egen zon och enkelt kan crossa över till andra apor.

På bild två har arvid vallat pucken via sargen till kvänen på andra sidan - tror han - men petar bara ned den till sarg, där en (röglare bild 3) tar hand om pucken, passerar målet och spelar in till en röglare som fri framför målet (bild 4) får peta in den på lille Gustaf som bjuder på en giogantisk femte lucka, sannolikt avsett som en hyllning av Norskar, som var jättebästigast på sådant.

Men hur kan röglaren bli så fri framför mål, totalt omarkerad?

Ja, se bild 1-2 där vi har en apa centralt i slottet, som mycket väl kan markera ut röglaren, som sedan målar. Vad gör apan?

Ja, se på bild 3-5: apan går upp i tomma intet! Helt sjukt har apan - det är alvarez tror jag - tydligen kört ned i sarghörnet av för alla okänd anledning. Och denna "markeringsvariant" är alltså det som gör att röglaren edström blir helt naken.

Underhållande är bara förnamnet!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sådärj då gör nästa Apback sitt bästa att vara sämst och vi har 2-0 och den här kvällen kan bli hur kul som helst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu är mndre lämpliga annonser igång i vår bok samt på HS och någon håller på och lägger upp. Är rätt trött på det. Men kul att se ledning mot SAIK i alla fall.
Kommentera