Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2025913

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Aprunkarna har ju förklarat att apans vakt och försvar är bästigast i serien - förra veckan utsåg Hockeysverige "veckans lag" och det var bara apor bland backar+vakt.

Själv trodde jag att det handlade om hockeyduktighet, men det är tydligt att det gäller underhållning:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och precis som väntat - Apan filmar sig till en utvisning och under PP ytterligare en för att köra 5 mot 3 men Röglet reder lugnt ut boxspelet.

Och sedan kommer backparet kvänen-arvid in igen och vad händer då?

Ja, som alla förstår vill nu den ilskne kvänen kontra på arvids föregående snygga assist.

Se bara.

En röglare kommer med puck efter kant och en apback ska hantera honom. En situation vi ser hundratals gånger per match, ren rutin. Men då inser vi inte att det är den ilskne kvänen som är inblandad. Se hur elegant han knyter ihop sig och låter röglaren passera för att dra på ett skott ur omöjlig vinkel.

Men då har vi inte räknat med lille Gustaf, som också vill ha assist. Se hur denne backar bakåt för att täta vid stolpen, men är så seg att han inte hinner tillbaka, fast han haft en evighet på sig. I stället prickar röglaren lille Gustafs övre rygg och lille Gustaf styr snyggt in 3-0!

Ja, detta är verkligen underhållande!

Nu väntar vi på arvids svar på pudas insats. Och kanske sätter Tommy Dalton in mannekängen efter lille Gustafs tre insläppta, som en random vakt i SHL inte skulle släppt in ett enda av.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sedär sitter 3-0 och vem står framför Apvakten och slötittar utan att bidra ett skit i defensiven jo den ilskna Kvänen.

Man är glad!
Kommentera