Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026515

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Råttorna lämnar (Ap-)skeppet?

Nyss skeppade man ju superköpet av "Pontus Widerström" som skulle "passa pefekt in i Aphockeyn" men bara drog på sig avstängningar eftersom han bara pysslade med sena överfallstacklingar.

Ja, nu börjar Apan sparka sina köpespelare till höger och vänster, troligen för att frigöra stålar för fler inköp av köpespelare innan deadline.

I somras köpte de ju in en Oskar, som lirat på norsk nivå och denne gjorde dundersuccé i SHL som väntat genom att visa upp seriens genom tidernas största femte lucka genom vilken han släppte in allt som kom där, och erövrade mäktiga 85% räddningar. Men nu sparkas han till Tyskland.

Vidare har vi köpespelaren Bollnäs-Albin, som satte några mål i SHL och av ApPravda Nollan-Norran omedelbart utnämndes till SUPERTALANGEN, Sveriges största hockeytalang någonsin.

Men SUPERTALANGEN ballade ur, stängdes av i SHL efter fula överfall och finkades i Schtaan efter att ha varit ut och vevat på kroggäster och vakter nattetid. Varpå Apan beslutade att göra ingenting alls utan lira vidare med honom utan åtgärder vilket ApPea motiverade med att "han fått sin läropeng" Ett "klokt beslut" som ledde till att SUPERTALANGEN blev osynlig på isen och fick skeppas till MooDoo, topplag i Allsvenskan.

Bollnäs-Albin togs ut till småkronorna för junis-VM nyligen och då minsann påstod Apan att det var så hemskt mycket jättesynd om dem, eftersom de fick spela i SHL för någon månad sedan utan SUPERTALANGEN - fast alla visste att han lånats ut till MooDoo.

Nå, SUPERTALANGEN var förstås osynlig även för småkronorna och sedan lämnade han MooDoo efftersom han bara fick begränsad speltid i fjärdelinan trots att SUPERTALANGEN själv ansåg att han borde toppa förstalinan.

Och nu har Apan alltså lyckas lura på Warulfven köpespelaren SUPERTALANGEN. Allmänheten i Karlstad varnas, risk för att han röjer som vanligt nattetid.
Kommentera