Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2038439

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu har vi Apan-Röglet inför flera tusen tomma stolar i den västerbottensarena som formligen utklassas av BurkÖlens arena:-)

Vidare ikväll
• Öret-Djurgårn
• Trottoaren-Oskars
• Läjkers-Pungen

Aprunkaren Lindberg har laddat för kalsongbyten och förklarar att det handlar om två bästa lagen i ligan. Och vidare har Apan myglat till sig aprunkarzebrorna från Älvsbyn-Boden som vanligt.

Den ilskne kvänen är riktigt pigg och vaken inför match:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag är lite imponerad av Apan. De har ju nästan bara köpespelare, men de är skickliga på att köpa spelare som ser ut att komma från blygden. D v s de ser hjärnslöa ut, hela bunten. Vete fan hur de lyckas med det? Kanske testar de spelare de funderar på att köpa och väljer de som inte misslyckas och når högre än bottennivå på testet med frågor av typen 2+2=?

Slutsekunder av första och då sätter Petter granberg in apstöten, han kan inte hålla balnsen utan dråsar omkull, som han ofta gör på isen. Och aprunkarzebrorna tar utvisining på Röglet, fullständigt felaktigt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Visst lät det som att det gick för kommentatorn när skaik var äckligt nära att scora med 0.5 sekunder kvar?
Kommentera