Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2038484

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
5,5 minut spelade av tredje och Röglet sätter 2-3 i PP sedan swingerli hakfulat sig och blivit utvisad.

ApPea har koll på siffrorna och ser till att Apan genom hittepå påstår sig ha 355 åskådare fler än vad som behövs för att få bättre publiksnitt än BurkÖlen. Nu får de 16 spelare fler per match än Burkölen, efter ApPeas inräkning av tomma stolar.

Aprunkare Lindberg påstår att det är "landets två bästa lag" som möts, vilket kan stämma för Röglet eftersom Röglet tagit 18 p senaste 6 matcherna oh Apan 17 poäng.

Jaja, det kan stämma för Röglet, men Apan är inte speciellt bra. Dumpapuck-hockey, som Apan pysslar med, är inte speciellt braig.

Nu försvinner plötsligt benen på både Möller och swingerli i samma bråkdel av sekund och aprunkarzebrorna ger Apan PP som de målar på.

När det gäller de "försvinnande benen" utför swingerli tricket utan att någon röglare rör honom, medan möller initierar det hela genom att slå med klubban på Currens ben, och når Curren slår tillbaka "försvinner benen" plötsligt för möller. En konst, som vore den utförd av superfuskaren Fläskberget själv.

Och fyfan hur Apan håller på: hela tiden slå och dra med klubban på röglare på ett sätt som skulle motivera 5-10 utvisade apor per minut, men apan har ju sett till att ha tvenne aprunkarzebror som dömer som aporna på läktarna vill. Det är vämjeligt.

Och efter att ha blundat för tammefan allt som aporna fuskar med hittar till slut de aprunkande zebrorna på att visa ut....en röglare! med 3 minuter kvar av perioden.

Och gissa vad? Apan myglar in 4-3 vid 58,38..

Fy fan vilket fusk. Det är äckligt att se.

Och aprunkarlindberg kommer i kalsongerna gång på gång, tvi vale!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, det var en riktigt vidrig uppvisning i fusk där Röglet hade ledningen, men då började "benen försvinna" på apa efter apa och aprunkarzebrorna avslutad matchen med att ta ut tre röglare i rad så att Apan kunde vända.

På läktaren satt Herr Lindberg och tömde sig i brallorna gång på gång medan blygdens kandidater till Fröken Sverige och Herr Sverige på läktaren applåderade fusket.

Bläh!
Kommentera