Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2039454

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DaMooDoo har satt 0-3 på DamApan men vi räknar med att aporne kommer loss i tredje perioden som återstår.

De har nämligen lurat DaMooDooiterna att köra helt slut på sig, genom att själva bara peta fram 4 skott under de spelade två perioderna, medan DaMooDoo lurats att bränna av 41 skott.

Ungefär som när Ali vid Rumble in the Djungle lurade George Foreman att slå sig trött, och därefter petade Ali bara på Foreman som stöp som en klubbad oxe.

Så nu väntar vi på explositionen från AliAporna!

Lite längre ned efter kusten tar DamPölsan emot Luleå Hockey i semifinal för SM. DamPölsan vann ju senaste matchen mot Luleå, efter att ha torskat samtliga 25 tidigare matcher mot Luleå. Och vill fortsätta denna magiska streak. Efter andra perioden är ställningen 2-3.

I andra semifinalen har DamHv 1-4 på Damgårn, också det efter två perioder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DamApan är i toppform - nu har de lurat DaMooDoo att kämpa sig fram till 0-4 och som alla förstår: när DamApan strax kör igång kommer DaMooDoo att vara totalt slut och inte kunna stå emot när DamApan....Åh nej! DamApan glömde bort att komma igång och torskade med just 0-4. En sådan Lapsus!

Kan det vara ApPea, som lurade i DamAporna att det nya reglementet föreskrev 4 perioder? I syfte att få aporne att torska, så de inte går upp och transportkostnaderna ökar med en mille? Så mygligt!

Luleå Hockey spöade DamPölsan med 3-4. Och nu har vi de två återstående matcherna framåt helgen i Delfinen, där det räcker med att Luleå vinner en match, så är vi i final. Som vanligt.
Kommentera