Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041149

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och direkt efter herrmatchen fortsätter festen i Delfinen, då vårt damlag tar emot DamPölsan.

Inför denna säsong gick snacket att DamPölsan och DamHV storsatsat och de sågs sov favoriter till att överta tronen från Luleå Hockey, där många damspelare avslutat karriären efter alla framgångar.

När det gäller DamHV har de i mångt och mycket infriat förväntningarna.

Men det gäller inte i lika hög grad för DamPölsan. Visst, en tredjeplats i SDHL är inte fy skam, men de hade nog hoppats på ännu bättre.

Bland annat var de jävulskt sura över att få stryk av Luleå första tre matcherna i serien: hade de gått jämnt där skulle de passerat Luleå och tagit andraplatsen.

Men sedan vann ju DamPölsan fjärde matchen mot Luleå i serien och detta var deras första vinst mot oss någonsin, efter tidigare 25 torskar i rad.

Nu vann ju Luleå första semifinalmatchen nere i den gävliga monitorURP-arenan, men enligt en pölserlig damhockeyexpert berodde det på "tur" så vi får se hur det går idag.

Vi har DamPölsan hemma i Delfinen idag och också i morgon. Med förutsättningarna att om inte DamPölsan vinner minst en av dessa matcher är deras säsong över.

Vi får se. Tänk om hockeyfesten i Delfinen idag slutar med vinst för både våra herrar och damer! Men lätt blir det inte. Det kan också bli förlust för både stålmän och -kvinnor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Zebratilldelningen är klar. Vi får Nord, ackompanjerad av Harnebring. Inte direkt kända för att vara hemmazebror alltså. Vi håller tummarna för att de åtminstone kan hantera Filmlundas "försvinnande ben" samt Fullundas vilja att gå på huvudjakt.
Kommentera