115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041178

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Satan vad bra Luleå är idag!

Nu är det Lill-Nisse som sätter 2-0 och man kan nästan säga att halva målet är lill-Wolfs, som ser till att vakten inte ser ett skit!

Man sitter och skrattar och bubblar av lycka framför den här matchen. Luleå är helt underbart bra den här perioden och Filmlunda är helt j-a utspelade!

Får passa på att berömma Tyrväinen som i flera närkamper vid sarg satt av riktigt rejäla tacklingar som skrämt skiten ur Frölunda.

OJ! Vilken aktion av Einar Wolf! Får ett dåligt pass men ser till att med foten ta med sig och få kontroll över pucka. Är därefter igen-kligen död vid sarg men en fulundajätte bakom sig. Igen-kligen helt omöjligt läge men han fintar, vänder vänster, vänder höger och lyckas lura bort fulundaren totalt, fintar hit och dit men tar sig snabbt ända in framför mål och är nära att sätta 3-0.

Allvarligt talat. Jag börjar tvivla på att vi får behålla Einar Wolf nästa år.

Som han spelar i år är han definitivt NHL-ready.

Instruktivt att se hur Luleå kör sönder Filmlunda, som i de långa anfallen av Luleå blir tröttare och tröttare. Ställ detta mot att SeMer under 20 minuter före match förklarar att Frölunda är helt överlägset bäst tränade i SHL:-)