Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041184

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Spelar vi så här hela vägen så är vi värdiga seriesegrare 👍 och resten blir j-vligt intressant
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vacker live-tabell just nu. Luleå leder före Warulfven med 12 poäng, 22 plusmål, och bara 15 poäng kvar att spela med.

Bulan har implementerat Bulan-hockey och vi älskar det:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Yep! bortåt fyra veckor sedan man kunde må så bra, men detta var en helt underbar period av Luleå och varenda spelare och hela laget spelade sin bästa hockey i år.

Bulan har ju senaste året förberett laget mentalt och inpräntat att Fulunda är laget att slå, om vi ska kunna ta SM. Och det får effekt.

I skrivande stund kanske läget förändrats och jag tycker att Röglet är så otroligt bra och med ett fantastiskt PP att det lag som ska kunna ta SM måste kunna slå Röglet i bäst av sju. Man undrar faktiskt om något lag kan lyckas med det.

Visst. Luleå leder serien med en massa poäng. Men då ska man veta att Röglet i månader hade en massa av sina starkaste spelare borta men nu är de fullt lag igen och shit, vilken fin hockey de nu levererar.

Men oberoende Röglet och annat. Detta var den finaste period man sett av Luleå denna säsong och detta mot ett Filmlunda som är hårt pressade att göra en kanonmatch och slå oss. Men är helt j-a borta i denna period.

Så här kan det väl inte fortsätta?

Eller...kan det?

I paus intervjuas Fulundas så kallade fysiska monster Friberg som inte vill kommentera vad som utspelats under första perioden och hänvisar till att han vill bli intervjuad efter tre perioder, för då minsann ska de ha visat något.

Jag tycker nog att han visar något redan nu, exempelvis att han utseendemässigt skulle kunna platsa i sekt-Apan; han måste väl komma från blygden; hur många fingrar har han, igen-kligen?
Kommentera