Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042064

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, jag hoppas att du får rätt! Nu får ju Fulunda tammefan skärpa sig för att unvika att de för hockey-Sverige blir permanent kända som bottenlaget. Vi hoppas alla att de nu tar fram storstaken och visar Apan vem som är herre på täppan.

Kom igen nu, Filmlunda, nu får ni visa att ni har något att komma med genom apkross!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så har vi fått Luleås laguppställning för matchen mot Röglet.

Om jag ser rätt har vi nu alla med, förutom Styrman som fortfarande tränar mer skyddat efter skadan.

Hoppas verkligen att vi mot alla odds får se ett Luleå som kom ut i första perioden mot bottenlaget senast. Och för övrigt skickligt manövrerade sig genom period 2 och 3 med, för den delen.

Nu kommer det förstås inte att räcka mot hiskeliga Röglet som lär vara på topparnas topp ikväll. Och säkert har de insett att deras väg till vinst bör vara att spela småfult för att reta upp Luleå och nå en matchbild med många utvisningar, där Röglets fenomenala PP i kombination med vår box som numera tycks vara bara en skugga av vår tidigare all-time-best-box.

Tror att mycket kan komma att avgöras av vilka zebror man skickat på oss. I första hand hoppas jag på zebror som sätter en tillräckligt hög nivå och ger fan i att hålla på att ta petiga skitutvisningar för att sedan kompensera och ta ännu mer skitnödiga utvisningar. I andra hand kommer jag inte att gråta ihjäl mig om zebrorna också är lite hemmavänliga eftersom det är legio att zebrorna genomsnittligt är just hemmavänliga och ev. fördel Röglet på så sätt får mot oss i Ängelholm, kompenseras genom vad vi får i Luleå. Men få utvisningar, allra mest 2-3 per lag, hoppas jag på.
Kommentera