Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042953

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
GULDStaden: Definitivt ja. Det var så att jag såg matchen live och satt samtidigt på snacket och diskuterade med en APsupporter, BGJ Big Johan någonting, lär vara en dominerande lång man i apklacken. I vilket fall följde och diskuterade vi matchen och vid händelsen skrev vi samtidigt innan vi ens sett reprisen
Big: Det där var väl ingenting. Helt juste.
Sven: det där var riktigt fult, måste bli riktigt många matchers avstängning.

BGJ ändrade sig förstås efter att ha sett repriserna.

Och det var jag klar över direkt och det har jag tyckt sedan dess, förutom då att jag anser att Johan skulle haft många fler matchers avstängning. Liksom jag tycker detsamma om vem som helst som hotar hockeyn och spelare på liknande sätt.

Men nu ska du ta en sak i beräkning. Johan Forsberg var såvitt jag vet bara avstängd en enda gång under sin karriär (fast jag har inte råkoll över hans tid hos Apan förstås, där kan ju allt möjligt hända).

Och detta pga att han sista bråkdelen av en sekund innan han tacklade höjde armbågen. Jag förstår inte varför han gjorde det. Min gissning är att det var en reflexrörelse eftersom han blev rädd. Han hade siktat in sig på att tackla en djurgårdsback med puck mot sarg och det borde inte ha blivit något speciellt. Men när han insåg att det var den väldige Fernholm blev han byxis och trpdde att han själv skulle få fan och därför lyfte armen som skydd. Med den olyckliga följden att han med armbåge smashade stackars Fernholm i träff och rekylträff mot sarg.

Detta om detta.

Psykbrytet däremot. Då talar vi om en vidrig galning som med berått mod utfört en lång rad fula påhopp år efter år. Usch, ett sådant svin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Luleå det goda exemplet alla ser upp till.
Man blir stolt!
Kommentera