Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2063749

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi besegrade aptrollen!

De två aptrollen saboterade Svenska Fans hockeysidor för Luleå och Skellefteå och dessa sidor dog.

För sex åren invaderade trollen Hockeysnacket med samma målsättning, men den här gången misslyckades de. Efter sex år och fem steg har de besegrats:

1. 2014-06-23 APTROLLEN INVADERAR APSIDAN
De båda trollen sprider sitt skitsnack och blir livstidsavstängda på flera av snackets sidor. Men fortsätter härja på apsidan till dess att civila åklagarmyndigheter får upp ögonen för hatbrottslingarnas brottsliga verksamhet. Apsidan får en ny moderator, som visas vare ett tredje troll och så småningom dryper han av och lämnar över moderatoruppgiften till ett av originaltrollen. Denne raderar allt som skrivs av andra men tillåter det andra originaltrollet att lägga in vad skit som helst under förklaringen att det är "poesi".

2. 2019-05-08 UPPROP: MATA INTE TROLLEN
Till slut är råttet mågat och ett antal skribenter förenar sig för att hantera trollen som troll ska hanteras: mata dem inte! Se uppropet underst.

3. 2019-06-15 TOLV SKRIBENTER HAR ANSLUT SIG.
Sven Savage Luleå Hockey, Vombat Luleå Hockey, Osj02 Luleå Hockey, Dansbandswolf Luleå Hockey, bisterfinnen, Modo, KulaShaker, Brynäs, Rytter, Modo, Jaca, Björklöven, Zappaholic, Brynäs, Daddeh, Luleå Hockey, M.Lemiux, Luleå Hockey, Knegare, Skellefteå AIK har alla tagit beslutet att inte mata trollen och de blir tämligen ensamma på apsidan, som "utvecklas" till slut att bara innehålla idiotiska trollerier av det värsta hatbrottslingstrollet.

4. 2020-04-15 APBOKEN STÄNGS NED.
Efter ett knappt år där apsidan bara innehållit skit stängs denna sida ned.

5. 2020-05-25 DE TVÅ APTROLLEN STÄNGS AV PÅ LIVSTID.
Aptrollen fortsätter sin hatbrottsliga verksamhet på en annan sida som inte använts senaste decenniet. Därmed sätter de sina sista potatisar och de båda trollen stängs av på livstid.

VI VANN!

2019-05-08 UPPROP: MATA INTE TROLLEN YODA MARKLUND OCH FARBROR BARBRO 1.0
Dessa signaturer har, under olika namn (möjligen är det en bara en enda person), på olika hockeysidor i mer än tio års tid saboterat för oss som älskar och vill tala med andra om hockey. Nu räcker det!

Ett effektivt sätt att bekämpa internettroll är att nonchalera dem.

Om ingen kommenterar vad de skriver ger de till slut upp, och söker sig till andra sidor där de kan provocera för att lyckas skada, håna, och förolämpa andra i stället för att sabotera möjligheterna för oss att tala om hockey på ett vettigt sätt.

Jag ställer mig bakom aktionen för att stoppa dessa troll genom att:

1. Jag skriver under detta upprop (genom att kopiera hela detta inlägg och lägga in det som mitt svar inklusive att jag lägger till min egen signatur).

2. Om jag vill kommentera Skellefteå AIK, gör jag det på andra sidor än Skellefteå AIK:s sida, eller använder Hockeysnackets alternativa tråd för Skellefteå AIK (garanterat fri från Yoda och Barbro): www.hockeysna...eftea-aik/

3. Jag kommenterar inte något som trollen skriver, vare sig på Skellefteå AIK:s sida eller på andra sidor.

4. Upptäcker jag att någon, någonstans - även om det skulle vara på Skellefteå AIK:s sida - kommenterar något som trollen skriver, lägger jag in detta upprop som kommentar, för att informera dem om aktionen att inte mata trollen. Då väljer jag den senaste version jag känner till där vi som ställt oss bakom uppropet skrivet under.

5. För övrigt skriver jag ingenting alls på Skellefteå AIK:s sida. Inte ens om Yoda eller Farbror Barbro skrivit något vettigt, eftersom jag vet att kommunikation med dem ofelbart leder fram till att de kommer att skada, håna och förolämpa mig och andra.

Jag älskar hockey. Och jag vill gärna diskutera med andra som älskar hockey. Men jag vill inte att trollen Yoda och Barbro ska förstöra för oss andra
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockey rankad 2:a i Europa endast slagen av CSKA Moskva men före giganter som AK Bars Kazan och SKA St Petersburg 😲

Frölunda först på 7:e plats och Apan knappt med på listan.

Man blev glad!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: den är stängd men vem bryr sig om vad trollen skriver. Sommaren är här och odlingarna kräver sin vattning och gölfbanan är i topptrim samt livet leker med fysiskt distans. Nu hoppas jag att vi får en säsong men är tveksam. Ha det bra i snön
Kommentera