Luleå HF

115715 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2068692

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:Hmmm, verkar ha hänt lite trevliga saker i hockey Sverige ändå under sommaren här :)
Efter Luleås suveräna serievinst kom Covid-19 och hindrade (i min mening iaf) Luleå från ett ganska självklart SM-Guld då jag inte kunde se vilket lag som i en bäst av sju serie kunde klara av oss.
Besvikelsen av inställt slutspel gjorde att jag tog en total time out med allt vad hockey heter (förutom lite NHL på PS4 med grabbarna då) och har inte vart inne här alls.
Men nu ikväll då jag väl tittar in läser jag extremt positiva nyheter att de två trollen på SKAIK forumet äntligen är perma bannade...inte en dag för tidigt då de borde ha varit det för 3-4 år sedan då de mer eller mindre aldrig skrivit nått seriöst (ja, Yoda har faktiskt haft några seriösa och bra inlägg, dock få) inlägg och äntligen har det hänt :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Hej där! Jo, det kändes riktigt, riktigt illa att bli lurade på konfekten. Att inte få se det slutspel där Luleå Hockey skulle segla fram och sparka ut motståndare efter motståndare till dess att vi bara själva var kvar och skulle få lyfta, och hälsa välkommen hem, till "Le Mans" som varit på vift under 24 år.

Visst. Bucklan Ska Till Luleå och där borde den nu finnas av såväl moraliska som sportsliga skäl. Och för mig räcker det. Jag utgår från att vi är svenska mästare 2020.

Men det kan ju inte lätta på sorgen att vi inte fick se och följa slutspelsmatcherna.

Mycket tråkigt.

Fast det kan vi ju något leva med - om vi får se de matcherna till våren 2021.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Luften på hockeysnack är betydligt renare nu när ap-trollen är förpassade till soptippen dit dom hör hemma.

SÅ JÄVLA SKÖNT!

Fan nu börjar hockeyabstinensen komma tillbaka, med vetskapen att vi var Sveriges bästa lag med råge så känns det bra att Nisse stannar kvar och pucktrollkarlen Klasen har anslutit, på något konstigt sätt hoppas jag att det löser sig med Komarek fast Luleå har gått ut med att dom inte kan erbjuda honom ett kontrakt, jag fortsätter hoppas ändå.

Kan våra målvakter hålla någorlunda Lassinivå så kommer vi att slåss om förstaplatsen igen.
Kommentera