Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2071887

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker:

"Tipset är att Luleå kommer att värva en toppmålvakt lagom till dess att serien startar."

Skriver man så, visar man att man int begrip. Luleå hade planerat köra Berguven och Wallstedt hela tiden eftersom man räknade med att Lassi skulle till KHL. Men så tvekade Lassi ett tag, och Luleå planerade ha kvar honom, men fick då problem att matcha upp Wallstedt som visat sådan talang att han måste få spade. Ingen har väl missat att Wallstedt, bara 17 år just nu, hade en helt sagolik säsong i SHL senaste året och levererade absolut bästa vaktsats med hela 94,44% räddningar. Rena muren, hela säsongen!

Sedan tog Lassi ett erbjudande till KHL till slut, och Luleås originalplan för vakter föll på plats.

Att Luleå plötsligt skulle rekrytera ytterligare en vakt till dess att serien startar? Fullständigt uteslutet.

Bulan och kompani lär ha allra bäst koll på utsikterna att Berguven och Wallstedt fixar detta och - även om massor av folk utanför inte begrip - så nog fan begrip Luleå vakter.

Läste faktiskt igenom motiveringarna för varje lags vaktranking och allvarligt talat verkar det synnerligen förvirrat. Tyckanden är tydligen signerade nedanstående jeppe. Av någon anledning ser han inte riktigt ut att vara någon vaktexpert.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha. HK Arslet har enligt uppgifter öst ut massor av pengar för att låna Jesper Sellgren under året, förutsatt han inte spelar överdär.

Vem är förvånad?

HK Arslet har alltid haft en massa pengar att göra av med och enda anledningen är den att sparkbollspubliken i Gåttlabörg måste ha något att göra på vinterhalvåret.

Länge kastade de bara bort miljonerna genom att köpa in långt över ett lag i truppen, för att sparka ut en femma innan säsongsstart och betala dessa spelare hela året, om de inte hittade ny klubb. Likaledes sparkade de av princip alla tränare utom Evensson och vanligen pröjsade de för tre huvudtränare årligen, varav två hade semester hela året.

På senare tid har de skärpt sig lite, sedan de noterat att tidigare år brukade VG region ha landets bästa junisar, som sedan drog till andra klubbar, eftersom Arslet fyllde truppen med köpespelare.

Men visst sitter den onda köpeanden djupt i Arslets själ och nu öppnar de plånboken igen, eftersom de vet att luleåutbildade backar är finfina grejer.

Landets genom tiderna mest utpräglade köpeklubb köper igen...

PS. De har ju blivit ertappade med främlingsfientligt klubbnamn och måste byta, varför HK Arslet är det mest passande. Men har de kommit ut ur den fientliga garderoben ännu, har de förklarat att de numera heter det lämpliga HK Arslet?
Kommentera